Text & Rubrik – Stromberg Media Group    3-1
T. Tor Sundberg, Johan Karlsson, Fredrik Meyer. S. Niklas Karlsson

Text & Rubrik kan nu även titulera sig Reklamseriecupmästare, grattis! Segern över överraskningslaget Stromberg Media Group satt dock hårt åt. Det började som en dans för T & R och redan i den första spelminuten gjorde Tor Sundberg 1-0. T & R fortsatte att ånga på och 1-0 borde blivit både 2-0 och 3-0 om inte P-O Byrén storspelat i målet. Efter tio minuter så stack SMG upp i en kontring där Niklas Karlsson höll bort en motståndare och tryckte in kvitteringen 1-1. Med fem kvar av halvleken så gjorde Johan Karlsson ett patenterat Karlsson-mål. Han drev bollen i högsta fart 30 meter och avslutade med att prickskjuta in 2-1. I andra halvlek bytte matchen karaktär helt och SMG började prestera en fotboll som var mycket bra. Ja, frågan är om de spelat bättre någon gång i år. Tempot höjdes och SMG jagade en kvittering. Niclas Fröberg var säker i målet. Med tio kvar var det ytterst nära att Roy Henriksson kvitterat men Fröberg räddade friläget med ansiktet. Med fem kvar så hade SMG ett stolpskott. Mitt i pressen stack T & R upp i en kontring och kämpen Fredrik Meyer stötte in segermålet 3-1.
MATCHENS LIRARE: JOHAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK