AC Café – Text & Rubrik       3-5
A. Nicolai Nystrand 2, Per Olsson. T. Martin Berggren 3, Tor Sundberg 2.

Text & Rubrik blev första lag till semifinal i cupen. Idag var man bättre än sina motståndare men AC Café kämpade frenetiskt och gav sig aldrig trots att man var uträknade vid ett par tillfällen. T & R ryckte åt sig en 2-0 ledning efter två mål av Martin Berggren i den femte och femtonde minuten. Nicolai Nystrand reducerade på en praktnick i slutet på första. Offensiva Berggren hade sedan två jättelägen att avgöra innan Per Olsson överraskande kvitterade till 2-2 med åtta kvar. T & R hade sedan ytterligare fina lägen men Peder Edvinsson var mycket bra i målet. Berggren gjorde sedan 3-2 och Tor Sundberg 4-2 men ytterligare en gång svarade Cafét när Nystrand gjorde 3-4 med tre kvar. Cafét chansade och lyfte upp allt folk för att nå en kvittering. T & R kontrade och efter två fyra-mot-en lägen kunde till sist Sundberg fastställa slutsiffrorna 5-3.
MATCHENS LIRARE: PEDER EDVINSSON, AC CAFÉ

Studion – Fältman & Malmén     5-6 (3-3 vid full tid)
S. Stefan Eriksson 2, Jörgen Svidén. Straffmål: Bo Wester, Jörgen Svidén. F. Johan Hornhammar 2, Staffan Rehnström. Straffmål: Johan Hornhammar, Jonas Hörberg, Owe Wahlberg.

Fältman & Malmén och Studion hade en mängd spelare som var runt 40-strecket som rullade boll i ett behagligt tempo. Studion chockstartade med mål redan i den första spelminuten genom Jörgen Svidén. F & M kom sakta men säkert in i matchen och på två röda minuter vände man 0-1 till 2-1 efter mål av Staffan Rehnström (inlägget gick i mål via stolpen) och Johan Hornhammar (på nick efter Anders Frigrens precisa inlägg). Stefan Eriksson kvitterade innan Hornhammar fastställde halvtidsresultatet 3-2 efter friläge på passning från Sten-Ove Ramberg. Detta var en mycket trevlig och situationsrik halvlek. Andra halvlek blev jämn och ett nervigt ställningskrig bröt ut. Vi trodde nog att F & M skulle hålla undan ty minuterna tickade iväg i rask takt. Stefan Eriksson ville annorlunda och efter en nicktouch efter hörna sköt han med högern (ja, ni läste rätt) ribba in med fem minuter kvar. Det hela slutade kryss så straffar fick avgöra denna match enligt följande. F & M börjar: Johan Hornhammar 1-0, Bo Wester 1-1, Ulf Olofsson miss, Jörgen Svidén 1-2, Jonas Hörberg 2-2, Tommy Bramsgård miss, Anders Frigren miss, Roger Jonsson miss, Owe Wahlberg 3-2 och Stefan Eriksson miss. Därmed vann F & M med sammanlagt 6-5.
MATCHENS LIRARE: LARS-ÅKE LUNDELL, FÄLTMAN & MALMÉN.

AGO Reklam – Svenska Dagbladet    7-1
A. Leif Ilbäcken 2, Bo Hennings, Jonas Bodin, Per Apelgren, Fredrik Sträng, Mattias Samuelsson. S. Johan Petersen.

De regerande cupmästarna AGO Reklam besegrade programenligt sensationslaget Svenska Dagbladet med 7-1. Det började annars perfekt för att matchen skulle leva så länge som möjligt. Claes Andberg sköt och på den efterföljande returen stötte Johan Petersen in 0-1 i nättaket efter tre minuter. Bara två minuter senare hade AGO vänt 0-1 till 2-1 efter ett stolpe-in skott av Bo Hennings och en sträckt vrist från 15 meter av Jonas Bodin. Sedan var det tämligen jämnt innan AGO ryckte åt sig en 4-1 ledning i paus. Det var Per Apelgren som satte dit trean efter fint väggspel med Bodin och sedan gjorde teknikern Fredrik Sträng fyran. I andra halvleken satte Mattias Samuelsson dit 5-1 och så fick illern Leif Ilbäcken avsluta med två granna mål.
MATCHENS LIRARE: LEIF ILBÄCKEN, AGO REKLAM.

Stromberg Media Group – Eurosport      6-4
S. Roy Henriksson 3, Robert Jansson 2, Niklas Karlsson.  E. Lennart Claesson 2, Frederic Pavlidis, Torbjörn Sahlin.

Stromberg Media Group repade mod efter ett 2-10 nederlag för fem dagar sedan till en fantastisk 6-4 seger över samma motståndare, nämligen Eurosport. Det var annars Eurosport som inledde bäst stärkta av den senaste storsegern och efter nio minuter gjorde Lennart Claesson 0-1 efter en genial passning från Torbjörn Sahlin. Roy Henriksson styrde något senare in 1-1 när bollen lite turligt letade sig fram till målskytten. I slutet på halvleken kunde sedan Robert Jansson ge SMG ledningen med 2-1. Ett mål som pigge Lennart Claesson kvitterade precis innan paus. I början av andra var Eurosport riktigt bra och först nickade Frederic Pavlidis i ribban varpå Claesson sköt över en meter från mållinjen, otroligt. P-O Byrén spelade ett stort målvaktsspel just i detta läge. SMG ville inte vara sämre och träffade stolpen. Sedan hände något matchavgörande när SMG helt oväntat gjorde hela fyra mål på åtta minuter och 2-2 blev 6-2. Eurosport trodde inte det var sant. Man gav inte upp och 6-2 blev 6-4 men sedan var det slut. Roy Henriksson gjorde tre mål och har nu gjort sju mål på två matcher i cupen.
MATCHENS LIRARE: P-O BYRÉN, STROMBERG MEDIA GROUP.