Premier League 1:a omgången 2000

CIA – Carat Sverige    2 – 2
CI. Jonas Larsson, Torbjörn Larsson.  Ca. Fredrik Malmfält 2.

Matchen mellan CIA och Carat Sverige slutade 2-2. Detta var nog den sämsta match spelmässigt som dessa lag varit inblandade i. Det var inget fel på kämpahumöret. Det stod 1-1 i paus. Torbjörn Larsson gav sedan sitt lag ledningen med 2-1. Duktige Fredrik Malmfält kunde sedan kvittera när han gjorde sitt andra snygga mål för dagen.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK MALMFÄLT, CARAT  SVERIGE.

Fältman & Malmén – Tip TV  10- 1
F. Fabian Cooper 3, Jonas Hörberg 2, Ulf Olofsson 2, Anders Frigren 2, Håkan Sjöstrand. T. Johan Lindvall.

Det verkar som om Fältman & Malmén kan få ett trevligt år i år om man tittar på drömspelet från premiären mot Tip TV. Första halvlek var tämligen jämn. Efter tio minuter var matchen mållös men sedan gjorde F & M två snabba. Teknikern Johan Lindvall reducerade och hade sedan ett skott i stolpen i slutet på första men målet uteblev och F & M kontrade in 3-1. När så F & M gjorde 4-1 i början på andra så dog matchen och 4-1 blev hastigt och lustigt 10-1. Fabian Cooper satte tre mål, Jonas Hörberg, Ulf Olofsson och Anders Frigren gjorde två var. Sista målet stod nyförvärvet Håkan Sjöstrand för. Håkan är en perfekt spelare för Reklamserien. F.d. aktiv spelare som rullar fotboll bra samt hade ett leende på läpparna matchen igenom. Christer Påhlsson i Tip TV:s mål stred tappert trots brakförlusten.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN SJÖSTRAND, FÄLTMAN & MALMÈN.

TV 4 – Slitz       3 – 3
T. Ola Wenström, Mattias Lundin, Per Ek.  S. Ulf Arousell 2, Johan Malmberg.

Matchen mellan de två tilltänkta topplagen TV 4 och Slitz blev en kanonmatch. TV 4 inledde bäst och Ola Wenström kunde göra 1-0 direkt. Ulf Arousell kunde senare kvittera när han styrde in Jack Melcher-Claessons skott. Mattias Lundin nickade sedan in 2-1 med några minuter kvar av första halvlek. I andra kom Slitz ut som två nya lag. Ja ni läste rätt! Slitz hade 13 spelare och en coach samlade 06.30 på morgonen. Det ger lagkänsla och mycket riktigt kunde Ulf Arousell kvittera på en strumprullare. TV 4 stack emellan och Per Ek satte dit 3-2. Ett mål som Johan Malmberg kvitterade med tre kvar. Delad pott var bra i denna sevärda match. Carl Furengren var en sevärd debutant, speciellt i den första halvleken.
MATCHENS LIRARE: CARL FURENGREN, TV 4.

Dagens Industri – KåPe   0 – 0
Dagens Industri
och KåPe spelade en av få 0-0 matcher i Reklamseriens historia. Det var ingen typisk 0-0 match i spelet. Målchanserna duggade tätt men målvakterna Andreas Röjmar och Per Laredius spikade föredömligt igen kassarna. Matchen kunde lika gärna ha slutat 4-4. Båda lagen måste träna skotträning på träningarna i veckan.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS RÖJMAR, KÅPE.