BOW Reklam - Sponsorworld  2-0
B
: Hans Pettersson, Peter Kisfaludy.

BOW Reklam vann reklamseriecupfinalen över Sponsorworld efter en riktig rysare. Därmed tog BOW sin första titel på över 20 år. Matchen mellan de två välspelande lagen var mycket jämn och 0-0 blev halvtidssiffror. I början på andra halvlek spelade Hans Pettersson vägg med Janne Rydberg och några meter in på motståndarnas planhalva nickade Pettersson fram bollen och fri med målvakten gjorde han inget misstag och målgesten var tagen från de stora arenorna och vilt jubel i BOW bröt ut. Resten av matchen blev en härlig fotbollsunderhållning där båda lagen hade bud på nätkänning. I mitten på halvleken räddade planens bästa spelare, Thomas Nyström, bollen på mållinjen och där var 1-1 nära. I anfallet efter var Pettersson nära att göra 2-0 och publiken levde med. Med fyra minuter kvar spelade Christian Hosenfeld fram Peter Kisfaludy som i sin tur dundrade upp 2-0 i nättaket med vänstern. Ett mycket vackert mål och nu trodde man att saken var klar. Sponsorworld gav aldrig upp och Johan Pellas nickade i ribban med tre kvar. Enn reducering i detta läge så vet man aldrig hur det hade slutat. Henrik Strömblad höll nollan och en nervös Bo Wicksell fick jubla ikapp med grabbarna samt dricka champagne vid sidlinjen. Efter lite omklädningsrumssnack och dusch bar det av till segerfrukostbuffé på Stallmästaregården innan det var dags att lägga korpfotbollsskorna på hyllan för denna säsong. BOW har klarat föryngringsprocessen bra. Sponsorworld kan även de vara nöjda med säsongen. Vi syns nästa år.
MATCHENS LIRARE: THOMAS NYSTRÖM, BOW REKLAM