Stromberg Media Group - MarknadsTaktik  10- 0
Erik Werner 4, Roy Henriksson 3, Mikael Andersson, Jimmy Jelleryd, Roger Bergman.

Matchen mellan Stromberg Media Group och MarknadsTaktik gällde både kvartsfinalen i cupen samt seriematchen i omgång åtta. Dubbel glädje eller tvärtom med andra ord. Lagen skulle mötas två gånger på två dagar annars. Efter en jämn inledning kunde Roy Henriksson göra 1-0 och i slutet på första så gjorde även Erik Werner 2-0. MT var helt uddlösa och skapade inte en enda målchans under de första 20 minuterna. I början på andra hade både Pelle Ericsson och Mikael Örnliden varsin bra nick innan Werner kontrade in 3-0. Då råkade MT ut för en kollektiv kollaps som nästan var pinsam för ett lag i Reklamseriens Serie A. Nog för att MT brukar göra en floppmatch per år men detta var nära på katastrof. Gubbarna gav upp och på tio minuter kunde SMG gå från 3-0 till 10-0. SMG tackade och tog emot samt gjorde många granna kassar. Werner som är i måltagen satte fyra och fjolårets skyttekung, Henriksson, tre. Lagen bytte plats i tabellen och SMG gick samtidigt till semifinal i cupen.
MATCHENS LIRARE: ERIK WERNER, STROMBERG MEDIA GROUP.

Annons & Reklambyrån - BOW Reklam  6-4 (efter straffar, 1-1 vid full tid)
A:
Erik Johannisson. Straffmål: Johan Wallberg, Erik Johannisson, Adam Stevens, Fredrik Dahlström, Mathias Tauberman. B. Christian Hosenfeld. Straffmål: Christian Hosenfeld, David Nildén, Olle Jeansson.

Den andra kvartsfinalen mellan Annons & Reklambyrån och BOW Reklam blev en mycket jämn och välspelad match där båda lagen tog ut varandra. A & R tog ganska tidigt ledningen efter mål av Erik Johannisson. Innan halvlekssignalen ljudit så hade Christian Hosenfeld en egen show (igen) där han avslutade med att kvittera. David Nildén hade två rökare precis utanför stolpen. Andra halvlek blev ett ställningskrig och Henrik Strömblad räddade sitt lag vid två tillfällen när orken var slut hos BOW. Till slut fick straffar tillgripas. A & R vann lotten och valde att inleda: Johan Wallberg 1-0, Christian Hosenfeld 1-1, Erik Johannisson 2-1, David Nildén 2-2, Adam Stevens 3-2, Olle Jeansson 3-3, Fredrik Dahlström 4-3, Thomas Nyström miss (eller rättare sagt så gjorde Peter Carlsson årets straffräddning när han likt stålmannen låg raklång i luften och räddade den hårda och välplacerade straffen). Mathias Tauberman gick då fram och avgjorde matchen genom att slå in 5-3, vilket betydde sammanlagt 6-4.
MATCHENS LIRARE: PETER CARLSSON, ANNONS & REKLAMBYRÅN

Text & Rubrik - MindShare  1-0
T:
Håkan Tranér.

Kvartsfinal nummer tre gick mellan de två topplagen Text & Rubrik och MindShare. Denna match blev lika tempostark, välspelad och jämn som vårpremiären. Då vann MS med knappa 1-0 men idag fick T & R revansch när man vände på siffrorna. T & R inledde bäst och hade ett 65-35 bollinnehav plus två-tre målchanser mot noll för MS. Ändå slöt första halvlek 0-0. Andra halvlek blev jämnare både spelmässigt och chansmässigt. Niklas Anbratt spelade fram Håkan Tranér i inledningen av andra och hans stötte in 1-0 från nära håll. Resten av matchen blev ett ställningskrig och det var nerv in i det sista men några fler mål blev det inte.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN CARLSSON, TEXT & RUBRIK

Spoon SC - Eurosport  3-6 (efter straffar, 2-2 vid full tid)
S:
Olle Källström, Gustave Gaudras. Straffmål: Patrik Mattsson. E. Lennart Claesson 2. Straffmål: Åke Johansson, Jarno Nieminen, Lennart Claesson, Per Boström.

Eurosport är en gåta. Trots stundtals bra spel i Serie A har man fortfarande inte vunnit någon match. Men i cupen tar man den ena skalpen efter den andra. Denna match började i ett sömngångartempo där Spoon SC var helt överlägsna. Efter tolv minuter skjuter duktige Olle Källström 1-0 via en riktig kanon. 1-0 borde varit 3-0. Efter hand jämnade spelet ut sig och mot slutet av första halvlek var en kvittering nära. Den kom istället fem minuter in på andra när den hårt arbetande Lennart Claesson utnyttjade ett försvarsslarv och rullade in bollen. Matchen var nu helt jämn och vi gick och väntade på straffar men då slog han till igen. Med bara minuter kvar kunde planens bästa spelare, Claesson, göra 2-1. Spoon reste sig  och med minuten kvar kunde Gustave Gaudras kvittera till 2-2. Vilken dramatik! Eurosport vann lottdragningen ovh valde att inleda straffarna: Åke Johansson 1-0, Patrik Mattsson 1-1, Jarno Nieminen 2-1, Marcus Hallberg miss (räddning av Christian Clemensson), Lennart Claesson 3-1, Olle Källström miss (jätteräddning av Clemensson) och 4-1 av Per Boström. Eurosport blev därmed klara för semifinal i cupen, Grattis.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN CLEMENSSON, EUROSPORT