Eurosport – MarknadsTaktik  1–0
E.
Krister Eriksson.

Så var det dags att rista in ett nytt namn i seger bucklan. Det nya namnet heter Eurosport. Efter en jämn match med ett raffinerande slut stod till sist Eurosport som segrare. Eurosport inledde piggt och efter sju minuter spelar Frederic Pavlidis elegant fram Krister Eriksson som gör 1-0 i öppen bur. Dagens finalmotståndare, MarknadsTaktik, vann serien i år. Efter det var det ett uppehåll på ca tre veckor. Gubbarna verkade stelna till för i slutspelet åkte man i kvarten och idag var man inte dåliga men det där riktiga bettet saknades offensivt. Eurosport försvarade sig bra med den utmärkta Mikael Olsson som en säker sista utpost. Han höll nollan hela matchen men det var en rysare mot slutet. Med två minuter kvar av matchen nickade Ulf Kramer i stolpens utsida. Där gick sista chansen tänkte publiken. Det skulle dock komma en ännu vassare chans. Mikael Örnliden blir fälld i straffområdet i matchens absolut sista sekunder och domaren pekar på straffpunkten. Fram stegar Stefan Karlsson. Målvakten går åt ena hållet och bollen skjuts åt det andra hållet men den går utanför! Domarens pipa ljuder och glada Eurosport spelare springer in på plan. Sedan får Åke Johansson samt hela laget mottaga priser av den populära prisutdelaren och det var inte vem som helst. I mitt tycke, för dagen Världens bästa kvinnliga fotbollspelare, Victoria Svensson. Grattis Eurosport. MarknadsTaktik kommer säkert igen nästa år. Säsongen var närmast strålande med serieseger och cupfinal.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL OLSSON, EUROSPORT.