Digaloo – Tössinger  1–2
D. Johan Hellrup. T. Christian Gröning, Stefan Alvén.

Tössinger lyckades nå sin första Reklamseriecupfinal i och med segern över ett väl kämpande Digaloo. Tössinger dök upp med hela 13 spelare och det räckte ju till två sexor och redan efter 23 sekunder fick Fredrik Dahlström ett kanonläge men vänsterskottet gick över. Några minuter senare kom Digaloo i ett tre mot två läge och Magnus Lindblad dundrade bollen i ribban och ut. Spelet vände och Adam Stevens fick nästa chans men Hasse Hallberg räddade. Efter tio minuter tog Christian Gröning emot bollen på mittcirkeln, vände bort sin bevakare, gjorde ett ¨Gröning-ryck¨ och dundrade in bollen i den bortre burgaveln till 1-0. Nu blev det fart i gubbarna i Tössinger och ytterligare tre minuter senare låg bollen i nätmaskorna igen och 2-0 var ett faktum efter mål av Stefan Alvén. Tössinger kom av sig med fem minuter kvar av halvleken när Johan Hellrup kontrade in 1-2 efter ett grant skott i krysset. I slutet på halvleken så nickade Lindblad en boll mot krysset men på mållinjen dök Robert Westerberg upp och nickade bort bollen. Sista chansen hade yrvädret Stefan Jansson men skottet gick över efter en fin klackpassning från Dahlström. Den andra halvleken bjöds vi på ett långt ställningskrig och det öppna spelet från första halvlek var som bortblåst. Det var få målchanser. Sista fem flyttade Digaloo fram mycket folk och pressade på ordentligt. Peter Carlsson fredade sitt mål med både tur och skicklighet och till sist gick slutsignalen. Grattis Tössinger och Digaloo får även de vara nöjda med sin säsong.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN GRÖNING, TÖSSINGER.

Text & Rubrik – Abby Norm  3–2
T. Jonas Persson, Tor Sundberg, Björn Westberg. A. Niklas Heplinger, Fadi Afram.

Reklamseriens offensivaste lag genom tiderna, Abby Norm, tog emot spelskickliga Text & Rubrik. Båda lagen kände på varandra inledningsvis men på den första målchansen som dök upp nickade Jonas Persson in 1-0 på stående vid den bortre stolpen. T & R fick då verkligen luft under vingarna men efterhand tog AN över och nu fick Christian Carlsson verkligen jobba i målet och det gjorde han med bravur. Med två minuter kvar av halvleken lobbade Tor Sundberg elegant in 2-0 och nu var en liten skräll på gång. I den andra halvleken spelade AN riktigt bra men det var bara en sak som fattades, nämligen mål. Laget skapade nästan en målchans i varje anfall ett tag. T & fick mest kontra och Sundberg träffade ribban med en riktig kanon. Peter Göthe sköt över men ingenting ville sig för AN. Med sju minuter kvar kunde således Björn Westberg från ganska långt håll göra 3-0. Saken borde varit klar men nu pressade AN på riktigt ordentligt. En gång kom tre AN spelare ensam med Carlsson men bollen gick både i ribba och i stolpe, helt otroligt. Med 30 sekunder kvar kom så äntligen 1-3 genom Niklas Heplinger. T & R centrade och Niklas Anbratt sköt direkt och bollen gick i stolpen. AN anföll och så kom även 2-3 genom Fadi Afram. Nu minsann satt bollarna men det var för sent. Domarens pipa ljöd och vi fick se en liten skräll, grattis Text & Rubrik. AN är ju kvar i slutspelet i serien.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN CARLSSON, TEXT & RUBRIK.