Tössinger & Co – AGO  5–4 (1-1 vid full tid)
T. Stefan Jansson. Straffmål: Fredrik Persson, Fredrik Dahlström, Mikael Nilsson, Stefan Jansson. A. Fredrik Dahlin. Straffmål: Kent Svensson, Lasse Zetterlund, Fredrik Sträng.

Både Tössinger och AGO hade fulla lag vilket betydde 25 spelare tillsammans. När man såg på uppvärmningen tänkte man givetvis att detta inte var några dåliga lag direkt. Fem före detta Allsvenskar och åtta före detta Division I spelare gjorde att matchen borde bli bra och det blev den också. Thomas Endler sa att han kände sig som en mycket förväntansfull 8-åring inför drabbningen. AGO inledde i stor stil den första kvarten. Fredrik Dahlin gjorde ett mål, Dahlin hade även ett skott i överkanten av ribban och Per Jonsén nickade bollen i utsidan av stolpen efter en hörna. Att Tössinger fick med sig ett 1-1 resultat från den perioden skall dom vara mycket glada för. Stefan Jansson hade nämligen tryckt in en retur i nättaket. I slutet på första var dessutom Fredrik Dahlström fri men Kristian Kaufmann gjorde en strålande räddning och att Tössinger hade gått till paus med en ledning hade nog varit alldeles för bra. Däremot var Tössinger mycket bra under den första kvarten på andra och man tryckte på riktigt ordentligt. Det var bara det att under den tiden skaffade sig AGO tre gyllene lägen efter kontringar men Jonsén, Michel Gordin och Elias Karroum kunde inte förvalta lägena. Sista fem var det ett nervöst ställningskrig och straffar fick tillgripas och AGO vann lotten samt valde att börja enligt nedan: Fredrik Dahlin utanför, Stefan Alvén stolpen, Kent Svensson 1-0, Fredrik Persson 1-1, Lasse Zetterlund 2-1, Fredrik Dahlström 2-2, Per Jonsén (räddning av Peter Carlsson), Mikael Nilsson 2-3, Fredrik Sträng 3-3 och fram gick Stefan Jansson och avgjorde matchen till 4-3 och 5-4 sammanlagt. Därmed är Tössinger i final i Reklamseriecupen även i år, grattis.
MATCHENS LIRARE: PETER CARLSSON, TÖSSINGER.

Expressen - Carat  5–2

E. Thomas Lundin 3, Rickard Sjöberg, Martin Hamrin  C. Mattias Laser, Mikael Djulstedt.

Expressen bjöd på en ny match med många mål, öppen fotboll och roligt spel. Carat hängde med en kvart i det böljande spelet. Redan efter sju minuter hade Michael Eklund kommit farande längs vänsterkanten två gånger som ett ånglok. Den ena gången var han inblandad i en straffsituation och vid det andra tillfället sköt han i stolpens utsida. Under tre lyckominuter gjorde sedan Expressen tre mål. Först gjorde Rickard Sjöberg 1-0 efter fint spel, sedan pricksköt Thomas Lundin krysset innan samme man även gjorde 3-0. Mattias Laser reducerade 30 sekunder innan paus. Den andra halvleken var den första lik och matchen var sevärd för publiken. Joakim Jonsheden sköt i stolpen och där var 4-1 nära men lika nära var Fredrik Malmfält att reducera till 3-2 med sitt stolpskott. Expressens gjorde 4-1 minuten senare när Martin Hamrin elegant frispelade hattrickmannen (igen) Lundin som på volley stötte in bollen. Med fem kvar hade Jonsheden en dubbelchans från nära håll men den fantastiske målvakten i Carat, Andreas Hagelin, gjorde ytterligare två kanonräddningar och var smått fantastisk i dag. Istället för att matchen tog slut vid ett 5-1 mål kontrade Carat och Mikael Djulstedt kunde på volley via stolpen reducera till 4-2, vilken fight. Ett tröttkört Expressen var nog glada för att endast fyra minuter återstod för om Carat reducerat ytterligare en gång så vete katten. Expressen vann dock klart rättvist och Hamrin ökade dessutom på till 5-2 i matchens absolut sista sekund på straff efter att han själv blivit fälld efter en dribblingsraid innanför straffområdet. Sjöberg och Hamrin är inte direkt några atleter men oj vilka boll lirare dom är. Expressen är i sin första final.
MATCHENS LIRARE: RICKARD SJÖBERG, EXPRESSEN.