Slutspel 2006 - Final

Expressen – MarknadsTaktik  1–0
E.
Thomas Lundin.

Vi kan inte annat göra än att gratulera Expressen till en fantastisk och historisk dubbel. Men det var MarknadsTaktik som för tredje matchen i rad inledde i stor stil och skaffade sig tre bra chanser omgående. Denna gång fick dom ingen utdelning. Närmast målkänning var Freddy Hägglund men Stefan Asp var strålande. Expressen hade ju en match i benen och matchen blev ganska avvaktande när MT lekt rommen av sig. Det blev ett mållöst halvtidsresultat. Inledningen på den andra såg likadan ut och tempot var ganska lågt. Med tio kvar dök gubben i lådan upp, nämligen Thomas Lundin och gjorde påpassligt 1-0. Då blev det lite mer fart på matchen igen och sista fem tryckte MT på för en kvittering. Det fanns chanser till ett mål men Asp höll välförtjänt nollan och Expressen är nu mästare, grattis!
MATCHENS LIRARE: STEFAN ASP, EXPRESSEN.

Match om 3:e pris

Text & Rubrik – BOW reklam  2–5
Jonas Persson, Ludwig Grimlund. B. David Nildén 2, Olle Jeansson, Hasse Pettersson, Christian Hosenfeld.

BOW reklam tog sig samman och bärgade hem bronset mitt framför ögonen på seriesegrarna Text & Rubrik. Lika överraskande som BOW:s genomklappning i semifinalen var att de rödsvarta reste sig till dagens morgonmatch (matchstart 5.45 i ihällande regn). BOW inledde i stor stil och redan i den andra minuten träffade Peter Kisfaludy stolpen. BOW fortsatte att trumma på och i den åttonde minuten kunde Olle Jeansson göra årets första mål för hans del när bollen med knapp styrfart tog sig över mållinjen. Fyra minuter senare ledde BOW med 3-0 och i halvtid stod det 4-0, vilken urladdning. Tvåan stänkte Hasse Pettersson in med sträckt vrist i bortre burgaveln och trean gjorde David Nildén efter fint spel. Det fjärde målet skarvade Christian Hosenfeld in på Kisfaludys hörna. I början på andra kom även 5-0 genom Nildén. T & R var bleka men hyfsade i alla fall till siffrorna mot slutet varpå matchen slöt 5-2. Jonas Persson och Ludwig Grimlund stod för tröstmålen. Båda dessa lag har ändå gjort en klart godkänd säsong.
MATCHENS LIRARE: HASSE PETTERSSON, BOW REKLAM.