Tössinger – AGO  2–3
T. Anders Goding, Fredrik Dahlström. A. Peter Waltre, Fredrik Dahlin, Per Apelgren.

Frågan är om någon finalmatch i Reklamseriens historia haft någon sådan slutdramatik som i matchen mellan Tössinger och AGO. Det började med att AGO tog ledningen i den femte minuten genom Peter Waltre som slog in en retur efter ett skott från Jonas Hellgren. Efter det så malde Tössinger sig fram och efter en kvart kom kvitteringen till 1-1 efter mål av Anders Goding. Innan halvtid så kunde Fredrik Dahlström ge Tössinger ledningen med 2-1 och i den andra halvleken såg det ut som Tössinger hade ett litet men ändå ett grepp om matchen. Fredrik Dahlin hade fräsande stolpskott och Waltre höll sig framme men Mattias Andersson räddade. Minuterna tickade iväg och Tössinger såg ut som ett segrande lag. Men med 55 sekunder kvar fick Dahlin tag i bollen och kunde kvittera, vilken dramatik. Det skulle bli mera. Med 15 sekunder kvar sköt Per Apelgren iväg ett skott och i trafiken framför målet rann bollen igenom allt och alla samt in i mål till 3-2. Tössinger centrade och den förre FIFA domaren Rune Larsson blåste av matchen. Årets vändning var ett faktum och jublande AGO spelare får nu åka till Marbella på avslutningsfest. Att göra två mål under matchens sista minut och vända 1-2 till seger med 3-2 är magiskt. Bittert Tössinger.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK DAHLIN, AGO