Zakrisson – Abby Norm  5–0
Z. Alex Suarez 3, Olof Larsson 2.

Premier League laget Zakrisson svarade för ännu en sevärd match och är ett av de bäst formstarka lagen i hela Reklamserien för tillfället. Idag svarade man för en liten skräll när man besegrade Serie A laget Abby Norm med de klassiska siffrorna 5-0 och därmed tog laget sin nionde raka seger, vad månne bliva! Redan från start såg man att Zakrisson var det hetare laget så när Alex Suarez gjorde 1-0 i den tionde minuten var det på hans tredje chans för dagen. Två minuter senare stod det 3-0 på anslagstavlan efter mål av Olof Larsson och Suarez igen. Tre mål på tre minuter, ja uppförsbacken för AN såg brant ut. Givetvis försökte man komma ikapp och man hade behövt sätta någon av de chanser man skapade i slutet på den första halvleken. Peter Göthes närskott gick dock utanför och Danne Sahlins lobb gick över. Efter ett litet ställningskrig de första minuterna på den andra halvleken där nästa mål givetvis skulle bli avgörande för matchens fortsatta utgång. Det blev dukiga Larsson som gjorde 4-0 och av bara farten satte Suarez sitt tredje mål för dagen. Zakrisson fortsätter mot nya äventyr medan AN säsong tog ett abrupt slut.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK ALVARADO, ZAKRISSON.

Done – Tössinger  3–5
D. Niklas Anbratt, Jonas Persson, Sture Johansson. T. Mikael Nilsson 3, Chrsitian Bauer 2.

Tössinger och Done spelade en öppen och målrik match i det härliga höstvädret, + 13 grader. Done tog hem laget och satsade på kontringar men Tössinger var starka inledningsvis och i den åttonde minuten hade Tössinger ett fint anfall där till sist en Done försvarare tvingades rädda med handen på mållinjen. Mikael Nilsson stegade fram och satte bollen helt otagbart för alla världens målvakter. Done kvitterade i anfallet efter när Niklas Anbratts inspel från halva plan gick igenom samtliga spelare och in i mål. Efter en kvart slog Fredrik Persson en bra hörna som Nilsson skarvade i mål och Tössinger gick till paus med en 2-1 ledning. Fem minuter in på andra sköt Jonas Persson stolpe, stolpe och in och så var det kvitterat till 2-2. Tyvärr för Done så varade inte lyckan så länge för Christian Bauer laddade stora kanonen och så stod det 3-2. Med fem minuter kvar avgjordes matchen när Bauer sköt 4-2 via ribban och klippan Nilsson nickade elegant in 5-2. Sture Johansson kunde reducera på sin första bollberöring och matchen slöt 5-3 till Tössinger, som fortfarande har chans att vinna allt. För Dones del slutade säsongen här och nu, klart godkänt.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL NILSSON, TÖSSINGER.

BOW reklam – FC Seasons  4–3 (0-0 full tid)
Straffmål: B. Lasse Åstrand, Thomas Nyström, David Nildén, Henrik Strömblad. F. Olle Källström, Richard Hagenstam, Albin Wiberg.

Serie A laget BOW reklam ställdes mot Premier League laget FC Seasons i den tredje kvartsfinalen och matchen blev helt jämn. När BOW fick kontroll på bollen backade Seasons hem för att säkra samt få chansen till kontringar och när Seasons fick kontroll på bollen så backade BOW hem på samma vis. Båda lagen tog ut varandra och knappt några riktigt heta målchanser dök upp. Richard Hagenstam hade dock en träff i stolpen i inledningen på matchen och Michael Eklund fick ett bra läge efter en kvart men bollen flipprade till så att chansen rann ut. I den andra halvleken var spelet ännu mer låst. De båda målvakterna Henrik Strömblad och Peder Edvinsson var mycket bra och tog hand om det som kom. Edvinsson gjorde en fin räddning på David Nildéns luriga skott. Matchen slöt 0-0 och straffar fick tillgripas. Per Olsson vann lottningen och valde att BOW skulle inleda vilket är ovanligt att man inte vill börja. BOW startade enligt nedan: Lasse Åstrand 1-0, Olle Källström 1-1, Thomas Nyström 2-1, Rickard Sölvstedt miss, David Nildén 3-1, Richard Hagenstam 3-2, Olle Jeansson miss, Marcus Hallberg miss, Hasse Pettersson miss, Albin Wiberg 3-3. Det betydde sudden straffar och målvakten Henrik Strömblad gjorde som han gjorde i S:t Erikscupen senast, nämligen mål och 4-3. Sedan missade tyvärr Per Olsson och BOW gick vidare.
MATCHENS LIRARE: HENRIK STRÖMBLAD, BOW REKLAM.

Mediaedge: cia – AGO  0–6
A. Per Jonsén 2, Kent Svensson 2, Peter Waltre, Marcus Berg.

Ett AGO fullt av självförtroende gjorde processen kort med Mediaedge: cia och gick vidare efter enkla 6-0. Redan efter en minut låhg bollen i nätmaskorna efter ett sagolikt fint anfall där Fredrik Strängs genomskärare hittade Per Apelgren som lirade vidare till Per Jonsén som bara hade att stöta in bollen i ett öppet mål. Sedan var det ett litet ställningskrig i några minuter men sedan kom både 2-0 och 3-0 i rask takt. Båda målen stod evigt unge Kent Svensson för och hans ryck på vänsterkanten innan det tredje målet gick inte av för hackor. Frågan är om Kexxet löpte snabbare under hela sin karriär. Peter Waltre spelade fint fram till målet. I början på andra kom det helt avgörande målet när Waltre satte dit 4-0. Resten var en transportsträcka och 5-0 och 6-0 kom av bara farten och det var Jonsén och Marcus Berg som bokfördes för målen.
MATCHENS LIRARE: KENT SVENSSON, AGO.