Zakrisson – Tössinger  2–5
Z.
Olof Larsson, Magnus Helin. T. Fredrik Dahlström 2, Mathias Tauberman, Stefan Jansson, Jens Gustafson.

SJ, SJ, gamle vän. Ja den gamla slagdängan borde kanske bli Tössingers kampsång. Det var nämligen så att stor segerorganisatör var Stefan Jansson. Han spelade fram Fredrik Dahlström till 1-0 i den femte minuten samt serverade bollen till Mathias Tauberman vid 2-0. Ingen spelare i Reklamserien har en sån ren och distinkt bollträff som Tuben. I den tionde minuten så smäller han själv in 3-0 med ett mäktigt skott. Ja, Tössinger gick fram ganska enkelt till 3-0 och matchen kändes nästan klar vid det tillfället. De närmsta 20 minuterna såg ut som om det var uppvisningsmatch från bägge håll. Den där rätta pulsen saknades. Olof Larsson hotade stundtals Tössingers backlinje och vid ett tillfälle fick Mattias Andersson göra en kvalificerad räddning. Efter en halvtimme kunde så Larsson reducera till 1-3 och nu blev det lite nerv i matchen igen. Med sex minuter kvar så kom Larsson fri och ett mål där hade med all säkerhet gjort matchen riktigt het. Men istället för 3-2 kunde Dahlström rulla in 4-1 i anfallet efter. Jens Gustafson spädde på till 5-1 innan slutresultatet skrevs 5-2 till Tössinger som nu är i final, grattis. Magnus Helin stod för det sista målet.
MATCHENS LIRARE: STEFAN JANSSON, TÖSSINGER.

BOW reklam – AGO  2–3
B. Peter Kisfaludy, David Nildén. A. Fredrik Sträng 2, Michel Gordin.

Så var det dags för en äkta klassiker igen mellan det gamla ärrade lagen BOW reklam och AGO. Det bästa med denna match var att det blev en fartfylld, välspelad, juste och bra fotbollsmatch helt i den sanna Reklamserieandan. Båda lagen tog ut varandra inledningsvis och knappt några målchanser värda namnet skapades. Med minuten kvar till pausvilan kunde dock BOW ta ledningen med 1-0 genom Peter Kisfaludy efter en genial framspelning från David Nildén. Trots det sena målet fick inte BOW fira halvtid som ledare av matchen för med femton sekunder kvar kunde Fredrik Sträng styra in Peter Waltres skott till 1-1. I början på andra var BOW ett snäpp bättre och efter en AGO hörna kontrade BOW i ett flygande anfall men Hasse Petterssons skott gick precis utanför. Efter en halvtimme kom BOW i ett nytt bra anfall och matchens bästa spelare, Nildén, gick på skott och han fick en fantastisk träff och bollen satt otagbart via stolpen och in och ett vilt BOW jubel hördes från Hjorthagens IP. Matchen öppnades nu upp ordentligt och under de efterföljande minuterna var BOW lika nära ett 3-1 mål som AGO en kvittering. Det kändes som om det var BOW:s match denna morgon men det var nu AGO visade sin storhet. Stärkta av årets framgångar med endast en förlust sedan i början på maj så hade man ett starkt självförtroende och man känner sig säkra i sitt grundspel och man hetsade inte upp sig trots det utsatta läget i matchen. Med fem minuter kvar så dyker chansen upp för Michel Gordin som tofflar in en retur till 2-2. Ytterligare ett stort jubel hördes från sidlinjen. Nu trodde man nog på en ny straffsparkstävling lagen emellan men med tre minuter kvar så väntade Sträng elegant ut målvakten och lättade in 3-2 till AGO. BOW försökte sig på en kvittering men lyckades inte och AGO är i final, grattis. För BOW:s spelare kändes nog förlusten mycket bitter, man spelade ju så bra.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK STRÄNG, AGO.