Expressen – AGO  1–2
Peter Hautalathi. A. Olle Kullinger, självmål.

Expressen hade precis blivit trea i Reklamserien efter en stark vändning och ett straffdrama efter det. Ett mer inledningsvis fokuserat AGO tog då ledningen med 1-0 genom den notoriske målskytten Olle Kullinger. AGO spelade verkligen stabilt i dag och efter en kvart kunde man öka på till 2-0 efter ett äkta självmål. I den andra halvleken började Expressen sakta men säkert få igång maskinen igen samtidigt som AGO lite väl tidigt började bevaka sin ledning. Expressen kom närmare och närmare och efter en halvtimme träffade Patrik Myrbäck kryssribban och ut men med fem minuter kvar kom reduceringen genom Peter Hautalathi till 1-2. Expressen gjorde nu allt i deras makt för att kvittera men närmare än ett skott i stolpens insida kom man inte och AGO försvarade mycket starkt sin titel, grattis. Expressen vann ju serien i stor stil, fick silver i cupen och kom trea i slutspelet. Det är verkligen starkt men pricken över i:et saknades. Nu får AGO sätta en ny stjärna på sina tröjor, kul.
MATCHENS LIRARE: LAGMASKINEN AGO.