AGO – Tössinger  6 – 5 (2-2 full tid)
Michel Gordin, Olle Kullinger. Straffmål: Michel Gordin, Kristian Kaufman, Ted Svensson, Kent Svensson. T. Martin Hamrin, Niclas Bergh. Straffmål: Mikael Nilsson, Stefan Dolkow, Niclas Bergh.

AGO fick en drömstart på cupfinalen när Michel Gordin slog in en retur redan i den första minuten till 1-0. Men efter det radade Tössinger upp chanser. Niclas Bergh drev igenom men sköt över, Fredrik Dahlström träffade stolpens utsida och Christian Bauer sköt i stolpen. Men även AGO stack upp som när Gordin kom helt fri från halva plan efter en kvart men skottet gick över. AGO spelade ett bra försvarsspel och i början på andra slog Jesper Blomquist ett perfekt inlägg till Per Apelgren men nicken gick utanför. Minuten senare skarvade Martin Hamrin in 1-1 och den sista kvarten var helt öppen. Olle Kullinger sköt i stolpen och hade ytterligare en chans. Sedan testade Tössinger Kristian Kaufmann tre fyra gånger men han var som en levande vägg. Med fyra minuter kvar så stod Elias Karroum för en fantastisk passning till Kullinger som gjorde 2-1, ett segermål kändes det som. Niclas Bergh ville annorlunda och med två minuter kvar fick han bollen utanför straffområdet, lite till höger och fintade samt ryckte förbi på högersidan samt smällde in 2-2, starkt! Även denna match fick avgöras på straffar och Tössinger vann lotten och valde att börja enligt följande: Mikael Nilsson 1-0, Michel Gordin 1-1, Peter Törnqvist miss, Peter Waltre miss, Stefan Dolkow 2-1, Kristian Kaufmann 2-2, Niclas Bergh 3-2, Olle Kullinger miss. Peter Holm kunde nu bli matchhjälte som vanligt men missade. Ted Svensson måste nu sätta bollen för att inte förlora och trots psykningar gjorde han 3-3. Nu fick vi börja slå en och en och Martin Hamrin missade. Nu stegade pappa Kenth Svensson fram och psykningarna haglade igen men han var lika iskall som sin son och avgjorde cupfinalen med sitt 4-3 mål. Därmed tog AGO tredje raka cuptiteln, ett oslagbart rekord. Familjen Svensson blev matchhjältar men grymmast, det var Kaufmann.
MATCHENS LIRARE: KRISTIAN KAUFMANN, AGO.