AGO – Sifo Media  3 – 0
A. Peter Waltre, Olle Kullinger, Per Jonsén.

De första två kvartsfinallagen hade helt olika meritlistor. AGO har vunnit fyra stora titlar men för Sifo Media så är detta det största i deras Reklamseriehistoria. Med tanke på det så inledde det för närvarande mittenplacerade laget i Premier League i stor stil. Första läget hade AGO när Jesper Blomqvist slog en perfekt boll till Per Apelgren som tog ner bollen på bröstet och sköt men Erik Blomkvist gjorde en bra räddning. Efter det radade SM upp hela tre fyra bra avslut och Kristian Kaufmann fick göra skäl för lönen. Dessutom höll SM spelet väl uppe men AGO:s rutin fällde avgörandet och Peter Waltre slog in 1-0. En stund senare satte Olle Kullinger dit 2-0 fint frispelad av Blomqvist. SM sprattlade emot ett tag även i den andra halvleken men när Per Jonsén pricksköt krysset till 3-0 efter en halvtimme var matchen klar. Martin Ingvarsson hade ett jätteläge att spräcka Kaufmanns nolla i ett friläge men det gick inte. Även Jonsén hade en träff i stolpen mot slutet.
MATCHENS LIRARE: JESPER BLOMQVIST, AGO.

DHL Reklam – Aftonbladet  10- 1
D.
Robert Nordin 3, Freddy Hägglund 3, Mikael Brunell 3, Paco Matta. A. Daniel Larsson.

DHL Reklam gjorde processen ganska kort mot ett för dagen tafatt Aftonbladet. Det såg inte ut som en kvartsfinal för DHL var för överlägsna. Efter 25 sekunder stod det 1-0. På avspark lobbade dock Daniel Larsson in 1-1 och då hade det bara gått 50 sekunder av matchen, vilken start. Efter fyra minuter var ställningen 3-1 och efter tio minuter var resultatet hela 5-0. Det sjätte målet kom efter en kvart. I början på andra gick DHL raskt upp till 8-1 och efter 14.42 var det dags för TÖ (teknisk överlägsenhet). DHL fick till hattrick i hattrick-skyttar i form av Robert Nordin, Freddy Hägglund och Mikael Brunell. En som bara blir bättre och bättre är Paco Matta och han bokförde för ett mål. DHL har gått lite trögt i serien men har nu förlängt säsongen ett tag till, frågan är dock hur länge?
MATCHENS LIRARE: FREDDY HÄGGLUND, DHL REKLAM.

Tössinger – Dandy Dots  7 – 2
T. Stefan Dolkow 3, Christian Bauer, Peter Holm, Mikael Nilsson, Martin Hamrin. D. Fredrik Karlsson 2.

När väl det första målet kom för Tössinger var det inget snack om saken. Det dröjde till den 18:e minuten innan Christian Bauer spräckte dittills fläckfrie Roger Stokkis nolla. Av bara farten kom även 2-0 med 30 sekunder kvar till paus och det var nyförvärvet Stefan Dolkow, den ordinarie div III spelaren och skyttekungen, som gjorde målet. I början på den andra halvleken var det Tössinger för hela slanten och Dolkow huserade lite som han ville och blev hattrickman. Han klackade även fram bollen till Peter Holms mål. Även Mikael Nilsson och Martin Hamrin hamnade i målprotokollet där den sistnämndas mål var ett solo. Som vanligt duktiga och viljestarka Fredrik Karlsson fick kröna sin säsong med två granna mål. Det verkar inte gå att stoppa Tössinger för tillfället.
MATCHENS LIRARE: STEFAN DOLKOW, TÖSSINGER.

Land & Rike – Mediaedge: cia  5 – 1
L.
Pehr Dunger 2, Jonny Månsson, Andreas Lifbom, Sebastian Jurell. M. Kristian Kurki.

Land & Rike tog sig för andra året i rad till semifinal i cupen. Jonny Månsson inledde denna match som han avslutade den förra, nämligen med att göra ett mål. Andreas Lifbom var stundtals pigg och bokfördes för ett mål som betydde 2-0 i början på andra. Sedan han han en i stolpen och en lobb som Jonas Bolander nickade bort på mållinjen. Efter en halvtimme avgjordes matchen när Pehr Dunger satte dit 3-0. Mot slutet kom även 4-0 genom Sebastian Jurell och 5-0 genom Dunger igen. Kristian Kurki spräckte cia:s nolla när han gjorde mål i slutminuten.
MATCHENS LIRARE: PEHR DUNGER, LAND & RIKE.