Lokaltidningen Mitt i – Tidningskungen  0 – 3
Anders Lennhagen 2, Rutger Lindquist.

Tidningskungen fick sätta in högsta växeln för att besegra Premier League laget Lokaltidningen Mitt i. Trots att TK gjorde ett tidigt mål genom Anders Lennhagen kunde man inte skaka av sig ett mycket bra spelande LMI. I bland stack LMI upp som när Patric Jacobsson passade fram Mats Saxer men skottet gick utanför. TK förde spelet men så länge inte tvåan kom var det öppet. I slutet på första hade Peter de Clairac ett mycket bra läge och i början på andra sköt Andreas Gustafsson ett skott i stolpen från 15 meter. Efter en halvtimme kunde matchens bästa spelare, Lennhagen öka på till 2-0 och då kändes det klart. Gustafsson slog sedan ett inlägg till Rutger Lindquist som nickade in slutresultatet 3-0. TK är i en final igen, starkt LMI.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LENNHAGEN, TIDNINGSKUNGEN.

Tössinger – Done  5 – 3
Fredrik Dahlström 4, Peter Holm. D. Mikael Elfwing 2, Alessandro Björk Naghavi.

Done chockstartade mot Tössinger och gjorde både 1-0 och 2-0 innan fem minuter var spelade. Vid bägge tillfällena var duktige Mikael Elfwing målskytt, kul! För en gångs skull hade Done en mängd avbytare och det blev lite oorganiserat vid bytena och sakta men säkert åt Tössinger sig in i matchen och med minuten kvar till halvtidsvilan hade man vänt 0-2 till 3-2 efter två mål av Fredrik Dahlström och ett av Peter Holm. Done gav sig inte och med fem minuter kvar kom kvitteringen till 3-3 efter mål av Alessandro Björk Naghavi. Lyckan om avancemang för Done blev kortvarig för minuten senare kunde Dahlström sätta dit 4-3. Done blev då tvingade att chansa framåt varpå Dahlström avgjorde matchen med sitt fjärde mål för dagen och matchens 5-3 mål. Tössinger är i final igen. Har Done det här laget nästa år blir de att räkna med.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK DAHLSTRÖM, TÖSSINGER.