Slutspel 2010 - Final

Tössinger – BOW reklam  0 – 3
Anders Hammargren 2, David Nildén.

BOW reklam startade bäst i snöyran och redan efter någon minut spelades matchens vackraste anfall upp. David Nildén spelade ut bollen till Anders Hammargren, som i sin tur släppte den till Thomas Hvidfeldt, som i sin tur la upp bollen för Nildén som kom bakifrån och med en underbar yttersida smekte han upp bollen i det högra krysset inför vilt jublande lagkamrater. BOW lyftes av det tidiga målet och bara någon minut senare räddade en av Tössingers försvarare bollen på mållinjen. I den sjätte minuten så tog en tänd Hammargren hand om bollen utanför straffområdet, drog iskallt två spelare och rullade in 2-0. Ett chockat Tössinger som nyss förlorat med 0-8 och nu låg under med 0-2 tog sig i kragen och började alltmer trycka tillbaka sina motståndare. Man sköt fler bra skott utanför straffområdet men speciellt Thomas Nyström fläkte sig flera gånger liksom Jan-Erik Berg. De skott som gick igenom försvarsmuren tog en alert Henrik Strömblad i målet hand om. I början på andra fick Dahlström ett jätteläge men han stötte bollen utanför. Det lutade åt en dubbelförlust precis som i fjol för ett Tössinger som vunnit 17 raka matcher i år men en olycka verkar inte komma ensam. BOW kämpade och slet samt gick på kontringar och efter en halvtimme kom man två mot en och Hasse Pettersson spelade in bollen framför mål och där kom Hammargren farande och formligen köttade in 3-0 med hela kroppen. Vi på sidan såg inte om det var med båda låren, magen men det var med bröstet fick vi reda på senare. Hammargren visade en otrolig vinnarskalle vilket gjorde att publiken fick honom till sitt hjärta. Till sist höll höststarka BOW, som var nära att missa slutspelet, undan och tog en ny Reklamserieseger, grattis! Lasse Granqvist var en mycket bra prisutdelare. Den stora frågan var, vad hände med Tössinger som dunkat in mål efter mål under hela säsongen för att nu gå mållösa i 1 timme och 20 minuter. Vi syns i vår.
MATCHENS LIRARE: ANDERS HAMMARGREN, BOW REKLAM.