Tidningskungen – BOW reklam  2 – 3
T. Andreas Bergvall, Rutger Lindquist. B. Kaj Eskelinen, Anders Hammargren, Niclas Haslum.

BOW reklam inledde klart bäst och Kaj Eskelinen gjorde ett snyggt 1-0 mål redan i den sjätte minuten. BOW hade sedan bud på tvåan men storväxte Johan Dunn gjorde några bra räddningar. Efter en kvart slog helt plötsligt Tidningskungen till med ett kvitteringsmål när Andreas Bergvall laddade stora kanonen från 17-18 meter och bollen satt bergsäkert i nättaket. Nu ändrades matchbilden helt och vi fick se en riktig holmgång resten av matchen. Ibland såg det nästan ut som en Engelsk division 4 match och det smälldes på långt över det normala för en Reklamseriematch. Domaren Hans Järnkrok höll i matchen och båda lagen höll sig i skinnet men det var nära att svälla över vid några tillfällen. Efter en halvtimme träffar Brune Tevell ribban och det blev inte 2-1 den gången men väl när Eskelinen förpassade bollen förbi målvakten och Anders Hammargren förlängde bollen över mållinjen, en boll som ändå hade gått in. BOW:s lycka blev kortvarig då Roberth Westlund sköt ett skott varpå Rutger Lindquist slog in returen till 2-2. Med sex minuter kvar spelar pigge Eskelinen fram Niclas Haslum som på ett direktskott borrar in bollen invid vänstra stolpen till 3-2 och vi fick med andra ord se tre mål på fyra minuter. I anfallet efter tilldöms TK en straff för hands och skarpskytten Bergvall dunkar till bollen men Henrik Strömblad gör sitt livs enhandsräddning inför jublande lagkamrater. I slutet är Eskelinen nära att öka på till 4-2 men Dunn räddar igen och till sist håller BOW undan och tar en ny titel, grattis!
MATCHENS LIRARE: KAJ ESKELINEN, BOW REKLAM.