Bizkit – Dandy Dots 5 – 6 (efter straffar, 3-3 vid fullt tid)
Martin Andreasson 3. Straffmål: Adam Rådås, Martin Andreasson. D: Birhan Akdag, Jonas Andersson, Bosse Eriksson. Straffmål: Birhan Akdag, Jonas Andersson, Tommy Svensson.

Hur det än skulle gå i Reklamseriecupfinalen mellan Bizkit och Dandy Dots så skulle Reklamserien få en ny vinnare som aldrig tagit någon titel tidigare. Efter en jämn inledning där Tommy Svenssons skott i ribbkrysset var nära att resultera så började Martin Andreasson dominera planen och han gjorde också 1-0 efter ett bra skott och bara minuterna senare kämpade han även in 2-0, vilken start! I slutminuterna på den första halvleken fick DD in en helt nödvändig reducering när Kennie Roswall släppte ut bollen till tåget Birhan Akdag som kom farande på en överlappning på vänstersidan samt formligen vräkte upp bollen under ribban, ungefär som Zlatan mot Ungern. När sedan Jonas Andersson i upptakten av andra dunkade upp bollen i diagonalt vänsterkryss så var ställningen helt plötsligt 2-2, vilka kassar! Vändningen för DD var mycket nära när Svensson slog en frispark med sin patenterade vänster men Andreas Hagelin reflexräddade. Istället vände spelet och David Andersson var igenom men nu var det Magnus Lindblads tur att briljera i målet. Det blev hörna och bollen hamnade hos Andreasson och vi fick en hattrickman och så var Bizkit i ledningen igen, 3-2. Denna gång såg det ut att hålla hela vägen men med fem kvar lyckades Bosse Eriksson trycka in 3-3 och straffar fick tillgripas. DD vann lotten och valde att börja enligt: Birhan Akdag 1-0, Adam Rådås 1-1, Jonas Andersson 2-1, Fredrik Malmfält (stolpen), Tommy Svensson 3-1, Martin Andreasson 3-2, Kennie Roswall (Hagelin räddning), David Andersson (Lindblad räddning), Michael Jansson (Hagelin räddning) och Peter Arnesson (Lindblad limmade straffen, vilken hjälte). DD blir mästare efter 6-5, grattis! Så nära Bizkit, grymt!
MATCHENS LIRARE: MAGNUS LINDBLAD, DANDY DOTS.