FC Nobis – Bizkit  1 – 5
Aron Alcantara. B. Martin Andreasson 2, Adam Rådås, Björn Ericsson, David Andersson,

I den första kvartsfinalen möttes det femteplacerade Serie A laget, Bizkit och jumbon i Premier League, FC Nobis. Under den första halvleken och en bit in i den andra gick det inte att förstå den skillnaden för Nobis var mycket vassa. Det var Krister Svensson som fick den första målchansen när han sköt i stolpen. Några minuter senare var Aron Alcantara igenom men den fantastiske målvakten Per Laredius hade gjort comeback och han gjorde en strålande reflexräddning. Det svängde igen där Martin Andreasson rann igenom och sköt samt rullade in sin egen retur till 1-0. Tre minuter innan halvtidsvilan kunde Nobis rättvist kvittera till 1-1 när Hejar Atroshi stod för en helt underbar bollmottagning och skickade sedan in bollen framför mål där A Alcantara dök upp och gjorde målet. Under de inledande minuterna på andra hade Nobis hela fyra farligheter, två av dem hade Jean-Paul Alcantara men Laredius storspelade. Samtidigt var Bizkit ruggigt effektiva under denna period och mycket duktiga Adam Rådås satte dit 2-1 och Andreasson dundrade in 3-1. Det är därför Nobis ligger där de ligger, laget gör inte mål på sina chanser och när istället motståndarna får mål på sina så kroknar man, som när sedan 3-1 blev till 5-1 efter ytterligare mål av Björn Ericsson och David Andersson. Bizkit möter nu Mediekompaniet Mediaconnection i semi och klart är att vilket lag som än vinner är det deras hittills största framgång i dess Reklamseriehistoria.
MATCHENS LIRARE: PER LAREDIUS, BIZKIT.

Mediekompaniet Mediaconnection - Svea  8 – 3
Johan Sund 3, Claes Andberg 2, Andreas Lifbom, Johan Klasson, Rikard Fredriksson. S. Jens Storberget, Andreas Björklund, Janne Rydberg.

Topplaget i Serie A, Mediekompaniet Mediaconnection inledde den första kvarten med att bombardera den fantastiska målvakten Michel Rydberg och laget fick med sig en 3-1 ledning under den perioden men det snyggaste målet gjorde Jens Storberget när han vackert klackade (igen) in Hans-Olof Johanssons passning. Johan Sund var så där bra igen som bara han kan vara och vid 1-0 visade han upp teknik, snabbhet, urkraft och ett vasst skott när han gjorde 1-0. Andreas Lifbom gjorde 2-0 innan Sund presenterades sig igen när Svea spelare så gott som både hängde och klängde på honom men han bara ruskade på sig, sprang vidare och gjorde 3-1. Svea hängde emellanåt med i svängarna och med tre kvar till halvtidsvilan kunde Andreas Björklund förlänga Janne Rydbergs passning in i mål, 3-2!. Svea fick ny energi och i början på andra hade laget två fina kvitteringschanser där Johanssons nick var vassast. Istället för 3-3 stod det 6-2 på anslagstavlan tre minuter senare, ridå! Claes Andberg (fin ass Johan Klasson), Sund (vackert triangelspel med Klasson och Lifbom) och Klasson var målskyttarna. Mot slutet blev det Hawaii och det hela slutade trevliga 8-3. Rikard Fredriksson (igen), Andberg (hans 2:a) och J Rydberg bokfördes för målen. MM möter nu Bizkit i semi och klart är att vilket lag som än vinner är det deras hittills största framgång i dess Reklamseriehistoria.
MATCHENS LIRARE: JOHAN SUND, MEDIEKOMPANIET MEDIACONNECTION.

Dandy Dots – FC Scanorama  3 – 0
Bosse Eriksson, Mattias Pirmann, K-G Gustavsson.

Om Dandy Dots bevarar nuvarande form så kan hösten sluta hur kul som helst! I och med att Bosse Eriksson ryckte sig loss längs vänsterkanten och tryckte in 1-0 i den andra minuten fick DD matchen dit man ville. Fredrik Käck i målet var säkerheten själv, försvarsspelet var direkt lysande och när laget ställde om från försvar till anfall, ja då gick det fort. DD hade flera lägen för ett 2-0 på sina grymma kontringar och närmast var Birhan Akdag när han rullade bollen utanför ett öppet mål efter en fin passning från Mattias Pirmann. FC Scanorama stod upp riktigt bra när man mönstrade sin 13 manna trupp men man fick inte till det den sista tredjedelen. I den andra halvleken var elljuset på, regnet strilade ner och det var varmt. Efter en halvtimme kom 2-0 genom Pirmann och med sju kvar kunde K-G Gustavsson fastställa slutresultatet 3-0. DD tar emot TNS Sifo i semi och vem som än vinner får Reklamserien en ny finalist.
MATCHENS LIRARE: BOSSE ERIKSSON, DANDY DOTS.

Aftonbladet – TNS Sifo  0 - 2 (WO)