Bizkit – Mediekompaniet Mediaconnection  1 – 0
Björn Ericsson.

Hur det än skulle gå i matchen mellan Bizkit och Mediekompaniet Mediaconnectin skulle Reklamserien få ett nytt historiskt lag i en final. Spelet var lite överraskande väldigt öppet och de böljade friskt mellan anfallen. Dagens första riktigt heta målchans hade David Andersson när han träffade stolpen. MM skapade halvchanser under hela den första halvan och närmast nätkänning var Johan Sund och Johan Klaesson. Efter dussinet minuter stod Adam Rådås för ett fantastiskt förspel så att Björn Ericsson bara hade att sätta fram foten till 1-0. I den andra halvleken spelade Bizkit mycket smart, helt efter deras resurser och de stoppade MM anfall tämligen enkelt samtidigt som de kontrade giftigt. Efter en halvtimme träffade Ericsson klockrent stolpen och i anfallet efter sköt otroligt duktige Rådås ribba ner. Det blev inga fler mål i matchen och ¨jättedödarna¨ Bizkit hade tagit en ny skalp och får spela final den 23 oktober. MM kan bara sikta på revansch när lagen möts i kvartsfinalen i slutspelet.
MATCHENS LIRARE: ADAM RÅDÅS, BIZKIT.

Dandy Dots – TNS Sifo  1 – 0
Bosse Eriksson.

Även i den andra semifinalen mellan Dandy Dots och TNS Sifo skulle Reklamserien få en ny historisk finalist. DD hade ett stort bollinnehav inledningsvis men TNS försvarade sig föredömligt och de målchanser som slank igenom räddade fenomenala Erik Blomkvist som när Jonas Andersson och Tommy Svensson höll sig framme. Med tretton minuter kvar tog DD rättvist ledningen med 1-0 med Bosse Eriksson som målskytt. Nu tvingades TNS på offensiven och direkt fick man ett läge där Johan Aronsson träffade stolpe, stolpe och ut! TNS fick nu en rad kontringslägen som när Andersson var igenom (räddning Blomkvist), Mattias Pirmann nick över och ett skott i stolpen samt ytterligare en räddning från Blomkvist på Anderssons läge. Med två minuter kvar fick TNS sin stora kvitteringschans men Jonas Bergmans skott gick över varpå DD kan se fram emot en final den 23 oktober. För TNS Sifo är säsongen över, välkomna tillbaka nästa år.
MATCHENS LIRARE: ERIK BLOMKVIST, TNS SIFO.