Starcom – Aftonbladet  0 – 2 (WO)

Expressen – Eniro  0 – 2 (WO)

Lokaltidningen Mitt i – INGO  2 – 3
Patric Jacobsson, Markus Hellqvist. I. Jonas Pettersson 2, Linus Nordenskär.

De två formstarka lagen Lokaltidningen Mitt i (tvåa i tabellen) och INGO (sex raka utan förlust i serien) möttes och matchen blev precis så bra som man förväntat sig. INGO började piggt men kom av sig när LMI fick en indirekt frispark innanför straffområde och Markus Hellqvist hittade Patric Jacobsson mitt bland allt folk och han stötte in 1-0. Sedan böljade det fram och tillbaka och tuffhetsnivån på plan var något snäpp högre än normalt men spelarna klarade det bra. Efter en kvart sköt Axel Frändén ett kanonskott som Jonas Pettersson vågade att brösta in till 1-1. En fartfylld halvlek avslutades med att Frändén fick ett friläge men Kalle Mellberg avvärjde. I den andra halvleken var bägge lagen lika nära att ta ledningen men det var INGO som gjorde det när bröderna Pettersson var i farten och denna gång spelade Niklas fram Jonas som vackert skarvade in 2-1. Matchen var nära att avgöras när Frändén hittade Adam Tapper men bollen gick utanför det halvöppna målet. 3-1 målet kom med fyra kvar genom Linus Nordenskär. Matchen kändes avgjord men med minuten kvar dundrade Hellqvist in 2-3 och LMI skulle få en chans till när bollen låg och dansade i närheten av mållinjen i slutsekunderna. INGO höll undan och hade de spelat så här bra i inledningen på serien hade man parkerat på en slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: JONAS PETTERSSON, INGO.

FC Nobis – MTV/MEC  3 – 8
Giovanni Rojas, Anton Lindau, Thomas Xanazzi. M. Henrik Bennarp 2, David Blom 2, Johan Bondegreen 2, Johan Högfeldt, Anders Johansson.

MTV/MEC är riktigt bra för tillfället men det dröjde innan man kunde fälla jumbon FC Nobis. MM tog ledningen med både 1-0, 2-1 och 5-2 men i början på den andra var ställning jämna 5-3 och vi fick se många fina mål och spelet böljade fram och tillbaka. När 6-3 kom så tröt orken hos jumbolaget och MM kunde segla ifrån till slutresultatet 8-3. Henrik Bennarp, som såg ut som en Engelsk div III spelare i ansiktet med sin blåtira, gjorde två mål och ett fantastiskt målpass. Två mål gjorde även David Blom och Johan Bondegreen. Snabba Johan Högfeldt och Anders Johansson bokfördes för varsitt. Giovanni Rojas, Anton Lindau och Thomas Xanazzi fick näta hos Nobis men bäst var Imran Ahmad som både hade målpass, ribbskott och annat smått och gott. MTV/MEC är nu bara fyra poäng från en slutspelsplats, fortsättning följer.
MATCHENS LIRARE: HENRIK BENNARP, MTV/MEC.

SBS/TV – Eurosport  0 – 2 (WO)

Ad Performance – FC Viasat Sport  1 – 7
Martin Olsson. F. Daniel Ivarsson 2, Daniel La Placa 2, Joakim Ekstrand 2, Manfred Aronsson

De andra topplagen i Premier League förlorar titt som tätt men FC Viasat Sport ångar på som tåget och tog sin elfte seger av tolv möjliga. Detta medför också att laget med tre omgångar kvar redan är seriesegrare, ett stort grattis och ni behöver inte oroa er, det kommer att gå jättebra i Serie A. VS tog ett stadigt grepp om matchen men AD Performance, som faktiskt slog ut VS i cupen, försvarade sig bra. Till sist kom 1-0 genom Daniel Ivarsson i ett flygande anfall, där han vek inåt i banan och sköt ett lågt skott nere i vänstra hörnet. Efter en kvart kom även 2-0 när Daniel La Placa sköt bollen lågt i det högra hörnet. Matchen var definitivt nära att avgöras i slutet på första men Joakim Ringblom räddade Ola Wenströms friläge och istället jobbade Anders Lundh fram bollen till Simon Öhrlin som i sin tur hittade en fristående Martin Olsson som behärskat bredsidade in bollen så att det stod 2-1 och inte 3-0. I den andra halvleken stod det och vägde ett tag men efter en halvtimme kom 3-1 genom La Placa igen och då gick proppen ur. På tio minuter ökade VS på från 3-1 till slutresultatet 7-1. Ivarsson och Joakim Ekstrand blev tvåmålsskyttar och nu toppar Ekstrand hela Reklamseriens skytteliga igen (med en match mer spelad). Sedan fick även Manfred Aronsson hamna i målprotokollet.
MATCHENS LIRARE: DANIEL LA PLACA, FC VIASAT SPORT.