DHL Reklam – Tidningskungen  0 – 2 (WO)

Dagens Nyheter – TNS Sifo  2 - 0 (WO)

BOW reklam – FC Scanorama  4 – 1
Kaj Eskelinen 2, Jan-Erik Berg, Patrick Luxenburg. F. Kalle Schröder.

BOW reklam mönstrade en stark laguppställning och tog direkt tag i bollen samt höll den inom laget de första fem minuterna, det var dock FC Scanorama som fick matchens första riktigt heta målchans men Henrik Strömblad räddade Nicklas Thorgerzons friläge. Kaj Eskelinen gjorde comeback i dag efter en liten skada och han var verkligen på topp, speciellt under den första halvleken och det var också han som sköt 1-0 via ribban i den åttonde minuten. I anfallet efter spelade Eskelinen fram Kristoffer Junegard som träffade stolpen. Så länge inte det andra målet kom var det jämnt och Scanorama kämpade på men efter en kvart svarade Peter Kisfaludy för ett grymt förspel till en annan kanonspelare i form av Jan-Erik Berg, som satte dit 2-0 på ett fint direktskott. Innan den första halvleken var spelad så kom även matchavgörande 3-0 genom Eskelinen. Energiknippet och offensiv glada Patrick Luxenburg sköt 4-0 i början på andra och matchen var såklart över. Sista kvarten bara rullade det på och Scanorama var värda ett tröstmål och till sist kom det genom Kalle Schröder. BOW ligger nu på andra plats inför den sista omgången medan Scanorama ligger på jumbo med sju poäng, samma som de två lagen ovanför dem, vilken rysare!
MATCHENS LIRARE: KAJ ESKELINEN, BOW REKLAM.

AGO – Bizkit  1 – 4
Peter Waltre. B. Martin Andreasson 2, Adam Rådås, David Andersson.

Svänggänget Bizkit slog till med en praktmatch när man efter ett mycket, mycket smart och bra spel fick jätten och serieledaren AGO på fall efter nio raka segrar! Matchens bästa spelare, Martin Andreasson, inledde med att nicka fram Fredrik Malmfälts passning till sig själv, sedan ryckte han längs vänsterkanten samt smällde in 1-0 i bortre burgaveln. Elias Karroum var som vanligt bra och idag spelade han bollmottagande toppforward och i den tionde minuten gav han Per Jonsén ett gyllene läge att kvittera men närskottet tog i burgaveln. Peter Arnesson nickade men Thomas Endler räddade på mållinjen men ingen kunde hindra Andreasson när han laddade stora kanonen från 17-18 meter, bollen satt stenhårt och lågt invid den vänstra stolpen. 2-0! Bizkit spelade en grym fotboll och precis innan halvtid kom även 3-0 genom den fantastiska innermittfältaren Adam Rådås. AGO snackade igenom taktiken inför andra halvlek i hopp att man kunde vända på steken men innan en minut hade gått så svarade för dagen mycket pigga David Andersson med att löpa i djupet och skicka in 4-0 via stolpen, vilken utdelning. Arnesson var t.o.m. nära ett 5-0 mål på ett friläge men istället kunde Peter Waltre reducera till 4-1 med tretton minuter kvar. AGO gav allt för fler mål och Tomas Antonlelius hade två bra lägen och matchen böljade fram och tillbaka. Bizkit höll undan efter stort spel och är klara för slutspel medan AGO halkade ner till tredje platsen.
MATCHENS LIRARE: MARTIN ANDREASSON, BIZKIT.

Dandy Dots – Frontline Expo  3 – 0
D.
Jonas Andersson 3.

Dandy Dots och Frontline Expo gjorde upp om vilket lag som skulle få chansen att spela om en slutspelsplats inför den sista omgången. Med tanke på att det stod mycket på spel var matchen både lugn, bra och välspelad och man vårdade bollen efter marken. Jonas Andersson, som för övrigt verkar gå emot en fin höst nickade i stolpen i den tionde minuten. Det blev inget mål den gången men väl när Birhan Akdag spelade fram Andersson med minuten kvar till halvtidsvilan, 1-0! Matchen stod verkligen och vägde i den andra halvlekens inledning och efter en halvtimme fick Peter Hedengran ett bra läge att kvittera men utmärkta Fredrik Käck briljerade som så många gånger förr. Med sju kvar kom nog nådastöten när Andersson blev fälld, Akdag sa att du tar den till Andersson som sköt otagbart 2-0. Med fem kvar var hattricket för Andersson ett faktum och det hela slutade 3-0. DD innehar nu den sista slutspelsplatsen eftersom man har tre mål bättre målskillnad än Tössinger som kommer att jaga på under den sista omgången.
MATCHENS LIRARE: JONAS ANDERSSON, DANDY DOTS.

Mediekompaniet Mediconnection – Tössinger  3 – 1
M.
Ludvig Söderlind, Johan Klasson, Andreas Lifbom. T. Peter Lundberg.

Mediekompaniet Mediaconnection och Tössinger var ju två lag som skulle slåss om seriesegern, ja så var snacket i kulisserna innan säsongen. Denna match gällde att vinnaren skulle vara klara för slutspel efter en lite ojämn säsong hittills för bägge gängen. Inledningen på matchen var jämn men sedan kom MM in i ett stim och Andreas Lifbom, Johan Sund, Ludvig Söderlind och Jonny Månsson radade upp skott på helt fenomenala målvakten Mattias Andersson, som tog precis allt. Under den andra halvlekens första minut gick Söderlind rakt på mål i hög fart och formligen vräkte in 1-0. MM var riktigt bra men Tössinger stack upp med ett fint anfall som avslutades med att Kenth Bergman sköt över ett halvtomt mål. Istället kontrade MM och Johan Klasson körde ett solo som avslutades med att han rullade in 2-0! Sista tio flyttade Tössinger upp mycket folk och spelet böljade fram och tillbaka varpå den stabila backen Peter Lundberg fick en trippelchans där Max Eriksson på ett otroligt sätt räddade. Sedan hade Lifbom, som för övrigt var pigg värre, några lägen innan han med två kvar slog in sin egen retur till 3-0. MM var riktigt bra i dag och är nu klara för slutspel medan Tössinger för ovanlighetens skull ligger precis under sträcket och måste först själva vinna samt sedan vänta på att även Dandy Dots måste förlora, vilken rysare!
MATCHENS LIRARE: LUDVIG SÖDERLIND, MEDIEKOMPANIET MEDIACONNECTION.