AGO – Bizkit  2 – 1
A. Per Jonsén, Magnus Laurin. B. Adam Rådås.

Frågan var om de mesta cupmästarna AGO skulle ta sin femte cupseger eller om Bizkit skulle ta sin första på två försök. Den första kvarten gick i AGO:s favör men de fick ¨bara¨ med sig 1-0 under den perioden efter ett vackert anfall som Per Jonsén avslutade med ett ledningsmål. I slutet på första och i början på andra kom Bizkit in i matchen med stormsteg. David Andersson sköt ett lågt skott vid stolproten men Kristian Kaufmann var vig som en panter och räddade. I anfallet efter sköt Adam Rådås lite hårdare och lite närmare stolpen men Kaufmann gjorde en fantastisk räddning igen. I början på andra startade Bizkit ett fint anfall där Andersson drev upp bollen, spelade vidare till Gustav Lundström och han i sin tur lirade Peter Arnesson som stötte närskottet strax utanför. Så när 1-1 kom i den tredje minuten var det inte helt oväntat, målskytt den fantastiska spelaren Rådås! I anfallet efter stod player of the Year, Per Apelgren, för en närnick men nu fick även Andreas Hagelin visa att han är en av Reklamseriens bästa målvakter. Spelet var nu helt öppet och Rådås sköt, det blev retur och Andersson sköt igen men Kaufmann var omänsklig. Sedan hade Peter Waltre en dubbelchans som Hagelin räddade och sedan stod Jesper Blomqvist för en fin bollmottagning men skottet räddades av Hagelin. Med fem kvar slog Abgar ett inlägg, som Michel Gordin förlängde till Magnus Laurin och den 53-åriga backen satte dit 2-1, vilken matchvinnare! Bizkit skulle få en bra kvitteringschans i slutminuterna och det var Arnesson som fick den men skottet gick över. AGO vann sin femte titel, grattis! Bizkit kan se tillbaka på en stundtals mycket bra säsong!
MATCHENS LIRARE: KRISTIAN KAUFMANN, AGO.