Tidningskungen – Bizkit  2 – 5
Andreas Bergvall, Emil Mattsson. B. David Andersson 3, Martin Andreasson, Peter Arnesson.

Bizkit vaknade helt plötsligt från sin ¨dvala¨ och sitt taffliga höstspel och började spela som i våras. David Andersson hade verkligen vaknat på rätt sida och redan efter fyra minuter hade han skaffat sig tre utmärkta målchanser. Två av dessa gjorde Klaus Bengtsson fantastiska räddningar på och det tredje läget, som gick in, blev bortdömt. Martin Andreasson fick en liten lättvindig indirekt frispark, han slog den snabbt men tre meter från sin riktiga position och i momenten innan sa domaren att flytta bollen. Istället så gjorde Tidningskungen 1-0 när Rutger Lindquist vann en duell och hårt trängd bände han sig loss och lirade till Andreas Bergvall, som i sin tur satte dit bollen. Efter dussinet minuter hittade Andreasson fram med en genialisk passning till Andersson och denna gång blåste domaren för mål, 1-1! Halvlekens sista läge fick Jerry Månsson men Hagelin räddade. I den fjärde minuten på den andra halvleken spelade Filippo fram Andersson till 2-1, i anfallet efter var Bergvall igenom men Hagelin räddade igen, men det gjorde han inte när Emil Mattssons direktskott satt till 2-2 via stolpen. Andersson var i ruggig form och träffade utsidan av stolpen innan han gjorde 3-2 på Adam Rådås passning. Sista tio började TK trycka på ordentligt mot ett allt tröttare Bizkit. Med sju minuter kvar kom Bizkit i en kontring, tre mot två och Gustav Lundström lirade ut till Peter Arnesson på högersidan och han hittade fram till Andreasson med en diagonal passning genom straffområdet och ett mycket vackert 4-2 mål fullbordades. Med fyra kvar fick Rulle en dubbelchans men Hagelin räddade det ena skottet och returen gick över. Arnesson fick två kontringslägen, Bengtsson räddade det första men i matchens sista spark fastställde han slutresultatet 5-2, vilket tryck det var i matchen och Bizkit är i sin andra cupfinal.
MATCHENS LIRARE: DAVID ANDERSSON, BIZKIT.

AGO – Mediekompaniet  5 – 2
Jesper Blomqvist 2, Michel Gordin, Per Jonsén, Abgar Barsom. M. Johan Sund, Andreas Lifbom.

Mesta cupmästarna AGO tog emot Mediekompaniet som nu var i sin åttonde semifinal, sjätte i rad och ingen gång hittills har det lyckats ta sig till finalen. De yttre förutsättningarna var helt magiska med 20 grader i luften, mycket svaga sydliga vindar, lagom syre i luften och en strålande sol. Redan efter 30 sekunder fick Claes Andberg ett läge men lyfte bollen över, sedan sköt Abgar Barsom i utsidan på stolpen och i den åttonde minuten slog Jesper Blomqvist en hörna och den sköt Per Jonsén på volley över ribban. Med två kvar bröt starke Johan Sund ett uppspel på mittplan, avancerade framåt i banan och hårt trängd sköt han 1-0. I anfallet efter fick AGO in en psykologisk kvittering när Blomqvist ryckte längs vänsterkanten och fick se sitt inspel gå i mål via en försvarare till 1-1. I början på andra var AGO nära att ta ledningen när formstarka Blomqvist slog ytterligare ett fint inlägg och Michel Gordin slängde sig och nickade över. Istället var det MK som tog ledningen när Andreas Lifbom utnyttjade ett försvarsslarv och rullade in 2-1. Matchen stod verkligen och vägde och efter en halvtimme fick MK två gyllene lägen att ¨punktera¨ matchen och det var Lifbom som fick bägge. Först körde han ett bejublat solo men skottet gick utanför och sedan kom Sund i en kontring och spelade till Lifbom men direktskottet gick även det utanför. Med nio minuter kvar lirade Billy Harknes ut bollen till Barsom som lirade vidare till Gordin som från nära håll stötte in 2-2. Bara två minuter senare var AGO i farten igen och Blomqvist slog in bollen framför mål, Barsom sköt på volley och vid stolpen stod Jonsén och nickade in 3-2, vilken vändning! MK hade bränt mycket krut och ¨orkade¨ inte börja anfalla igen och istället kom avgörandet till 4-2 när Barsom lobbade från 20 meter. Både solen och Gordin störde målvakten och matchen var över. Barsom testade Jonas Pettersson i målet igen men han gjorde en TV-räddning. I matchens sista sekunder lobbade hjälten Blomqvist från egen planhalva där Gordin och solen spelade på nytt ett spratt, 5-2! Höstens hetaste lag i Reklamserien är gubbarna i AGO, en ny finalbiljett var bärgad. Vad säger man om TK, ytterligare en semifinalförlust! Idag var man nio minuter och två fina lägen från final, Hela Reklamserien lider med er, ni är alldeles för bra för att aldrig få någon medalj, kom igen!
MATCHENS LIRARE: JESPER BLOMQVIST, AGO.