AGO – MEC  4 – 2
Elias Karroum 3, Simon Thylander. M. Anders Johansson 2.

De regerande cupmästarna AGO var första paret ut i Reklamseriecupen 2015. Det var dock Premier League laget MEC som rivstartade och slog tre långbollar i rad på Erik Salinger, som visserligen hade svårt att överlista Kristian Kaufmann. När så AGO kom upp i sitt första anfall i den tredje minuten spelade Simon Thylander vägg med Elias Karroum och så var det dags för 1-0, snacka om rutin! Efter halva den andra halvleken kom även 2-0 genom Karroum. I slutet på halvleken var MEC värda ett mål och de kom också genom för dagen mycket pigge Anders Johansson, 1-2! I början på den andra halvleken gjorde bägge lagen varsitt mål så att ställningen var 3-2. Formstarka Karroum, som dessutom prickat utsidan på stolpen gjorde sitt andra mål och Johansson satte även han dit sitt andra mål. Det stod och vägde ett tag men efter en halvtimme kom nådastöten när Karroum blev hattrickman och en fartfylld match slutade 4-2 till mästarna.
MATCHENS LIRARE: ELIAS KARROUM, AGO.

TNS Sifo – Ad Performance  7 – 1
Mathias Friman 3, Filippos Pavlou 2, Joakim Nordin 2. A. Mike Herbst

TNS Sifo inledde matchen i ett ursinnigt tempo och efter tio minuter var man i en 3-1 ledning med mersmak. Mathias Friman hade gjort två och Filippos Pavlou ett. Ad Performances mål gjorde mycket duktige Mike Herbst, fint framspelad av Jonathan Lidén. Matchen avgjordes definitivt i början på den andra halvlekens första minut när både 4-1 och 5-1 kom. Sista kvarten böljade spelet fram och tillbaka där Björn Bigander fick verkligen bekänna färg och gjorde flera kvalificerade räddningar. TNS vann trots det med 7-1. Friman var bra och svarade för ett hattrick medan både Pavlou och Joakim Nordin blev tvåmålsskyttar.
MATCHENS LIRARE: FILIPPOS PAVLOU, TNS SIFO.

Ricoh – Dandy Dots  0 – 7
R.
Vasilis Birbas 2, Jonas Andersson 2, Bosse Eriksson, Tony Gustavsson, Martin Hamrin.

När domaren kom till Skytteholms IP kl 06.15 stod det över 20 spelare och väntade på att få komma in i omklädningsrummen, rekord! Matchen var ganska jämn inledningsvis när jumbolaget i Serie A, Dandy Dots (13 spelare på plats!) och Ricoh möttes i cupen. Vasilis Birbas gjorde 1-0 redan i den första minuten, vi minns också Niklas Caméns fantastiska nedtagning i flykten samt det efterföljande skottet och så spelade José Monteiro snett bak till Alexander Valentini som prickade ribban. I början på den andra halvleken avgjordes tillställningen. Först sköt Simon Krook en kanon men en 10 kilo lättare Magnus Lindblad reflexräddade. Istället för ett väntat 1-1 mål så stod det 5-0 på anslagstavlan fem minuter senare, ridå! Sista kvarten böljade spelet fram och tillbaka och till sist slutade det 7-0 för DD, rätt lag vann men siffrorna var nog lite för stora. Lindblad fick hålla nollan och Marcus Davidsson var strålande trots sju i baken. Birbas och Jonas Andersson stod för två mål vardera medan Bosse Eriksson, Tony Gustavsson (hade även flera målgivande passningar) och Martin Hamrin även de bokfördes för varsitt mål. Jonas Breding dök upp och spelade bra,  Valentini assisterade till flera mål och att DD ligger i botten, ja det är bara tillfälligt!
MATCHENS LIRARE: TONY GUSTAVSSON, DANDY DOTS.

Scrive – Bizkit  5 – 3
Fredrik Persson 3, Henrik Wiss, Johan Gardner. B. Peter Arnesson 2, Patrik Blomér.

Detta var en märklig match! Först fick vi se hela sju mål på tretton minuter och sedan var det måltorka resten av matchen! Bizkit, som varit i två raka cupfinaler tog ledningen med 2-0 redan efter tre minuter efter det att formstarka Peter Arnesson gjort både 1-0 på en nicklobb i bortre krysset och en halvvolley via stolpen till 2-0. Jörgen Lindqvist och Martin Andreasson stod för passningarna. Därmed har Arnesson svarat för fyra mål på två matcher. Sedan hände något oväntat när Scrive vände 0-2 till ledning med 5-2 på nio minuter, allt gick in och ingen nämnd och ingen glömd i Bizkit! Klippan Henrik Wiss kvitterade och Fredrik Persson fick något av en Lidners knäpp och svarade för ett hattrick på fyra minuter och där emellan laddade Johan Gardner kanonen. För tio år sedan blev Per Laredius player of the year och idag fick vi se honom tillbaka på scenen, ingen skugga falla över honom, Bizkit såg tama ut. I den andra halvleken bevakade Scrive sin ledning och Bizkit ryckte upp sig flera snäpp samt flyttade fram folk varpå kontringslägen uppstod och spelet böljade fram och tillbaka i det härliga vårvädret! Magnus Bennysson gjorde flera kvalificerade räddningar och därför kom inte Bizkit närmare än de 5-3 som blev slutresultat efter det att Patrik Blomér reducerat med två kvar.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK PERSSON, SCRIVE

Svea – Eurosport  8 – 4
Johan Böhm 4, Jens Storberget 2, Janne Rydberg, Patric Jacobsson. E. Sebastian Svensk 3, Simon Manceau.

Eurosport överraskade och spelade riktigt bra den första kvarten där nyförvärvet Sebastian Svensk var ständigt på bettet och gjorde både 1-0 och 2-0. Svea som var riktigt vassa med sina nyförvärv i den förra matchen fick inget att stämma och de hade inte ett avslut inledningsvis. Sedan slog det till som en blixt för klarblå himmel och under halvlekens tre sista minuter vände man 0-2 till 4-2 och hade dessutom en boll i ribban. Eurosport reducerade till 4-3 i den andra halvlekens första minut efter att Simon Manceau smällt upp bollen i nättaket. Det var bara det att nu var Svea på gång och på tre nya lyckominuter gick man från 4-3 till 6-3. Seglivade Eurosport reducerade genom Svensk till 6-4 och Fredrik Schedin hade jätteläge till 6-5. Med tre kvar satt spiken i kistan när Janne Rydberg gjorde 7-4 och av bara farten fastställde Patric Jacobsson slutresultatet 8-4. Svea hade 1-11 på de två första matcherna och 17-8 på de två senaste. Firman Jens Storberget (fem mål)och Johan Böhm (osannolika 8 mål) har tillsammans gjort 13 av dessa mål, se upp blivande motståndare!
MATCHENS LIRARE: SEBASTIAN SVENSK, EUROSPORT.