BOW Reklam – Tidningskungen  4 – 3
Christer Mattiasson 3, Anders Hammargren  T. Rutger Lindquist 2, Andreas Bergwall.

I fredas möttes BOW reklam och Tidningskungen i semifinalen i slutspelet. Då var det ett högt tempo matchen igenom och vi förväntade oss en chocköppning även i dagens Reklamseriecupfinal. Därför överraskades vi av att det var ett litet avvaktande spel, likt två tungviksboxare som kände på varandra inledningsvis. Efter tio minuter öppnades matchen upp rejält och Christer Mattiasson gav BOW ledningen med 1-0. Då trodde man på islossning för BOW men det blev faktiskt tvärtom för 30 sekunder senare kvitterade formstarka Andreas Bergvall med en stänkare i nättaket till 1-1. Ytterligare 30 sekunder senare sköt Bergvall igen, det blev retur och den stötte en frustrerad Rutger Lindquist över. Rulle skulle bli målskytt i den första halvleken när Markus Nobel lyfte in bollen framför mål och där stod han och stötte in bollen på volley, ett vackert 2-1 mål. I början på andra jagade BOW en kvittering men det var istället TK som kom i den ena kontringen efter den andra och vi räknade till tre bra lägen för ett 3-1 mål. Det kom också med kvarten kvar och på nytt var det Rulle som höll sig framme på Anders Lennhagens passning. TK hade behövt samla sig och fått ordning på sina styrkor i några minuter men det gick inte för BOW reducerade minuten senare till 3-2 efter ett mål av Mattiasson. Sista tio var helt öppna och det var lika nära ett 4-2 mål som en kvittering till 3-3 och det blev till sist det sistnämnda när Andreas Andersson lirade fram Anders Hammargren till 3-3 med fem kvar. Nu fick ett ¨uträknat¨ BOW extra energi och med fyra minuter slog matchens bästa spelare till, nämligen Mattiasson, som med ett mäktigt skott borrade upp bollen och sitt hattrick i det bortre krysset. BOW hade först gått från 1-3 till 2-3 och sedan 2-3 till 4-3 på en minut. Ett snopet och chockat TK glömde knyta till säcken och BOW blev Reklamseriecupmästare, grattis!
MATCHENS LIRARE: CHRISTER MATTIASSON, BOW REKLAM.

Kaj Eskelinen spelar fram Christer Mattiasson till 1-0
Andreas Bergwall kvitterar till 1-1
Bergwall skjuter, Michael Eklund räddar och Rutger Lindquist lägger returen över
Lindquist styr in 3-1 på Anders Lennhagens skottpassning
Andreas Andersson spelar fram Mattiasson till 2-3