Dagens Nyheter – BOW reklam  0 – 10
Christer Mattiasson 4, Kaj Eskelinen 3, Daniel Hesser, Andreas Andersson, David Nildén.

Frågan var om ryktet om BOW reklams fall på börsen var sant eller inte. Vi lät börsanalytiker kontrollera saken och vi fick ett blixtsnabbt svar, - Köp BOW aktier omgående! Inget lag under 2015 har imponerat mer än BOW gjorde denna morgon och det var högsta fart från första till sista minuten. Redan efter en minut gjorde Christer Mattiasson 1-0. Hade inte David Balsam storspelat i målet hade det inte dröjt till kvarten var spelad innan 2-0 kom. De tre gamla Allsvenska skyttekungarna Andreas Andersson, Mattiasson och Kaj Eskelinen kom i en kontring och svarade för ett vackert triangelspel där den sistnämnda rullade in bollen i mål. I början på andra avgjordes matchen definitivt när Mattiasson på klassiskt målgörarvis curlade in 3-0 i den bortre burgaveln. Sista kvarten kroknade Dagens Nyheter helt och BOW gick från 3-0 till 10-0 (TÖ efter 38 minuter). Mattiasson svarade för fyra mål, Eskelinen tre och så gjorde Daniel Hesser, Andersson och David Nildén varsitt där Nildéns volley var värd hela entrebiljetten. BOW är i final, grattis!
MATCHENS LIRARE: CHRISTER MATTIASSON, BOW REKLAM.

Tidningskungen – Scrive 4 – 1
Johan Hageus, Peter Holm, Andreas Bergvall, Rutger Lindquist. S. Robert Nordin

Den andra semifinalen gick mellan Serie A lagen Tidningskungen och Scrive! Inledningen av matchen var helt jämn men det var TK som fick första målet när Peter Holm slog ett inlägg som Johan Hageus nickade in via en försvarare till 1-0! Scrive var nära att kvittera när Nicklas Nordin blev fri men Johan Dann gjorde en fantastisk enhandsräddning. I slutet på halvleken hade TK en bra period och Stefan Abrahamsson fick en dubbelchans men Magnus Bennysson räddade bägge. I anfallet efter spelade Anders Lennhagen fram Holm till 2-0. I början på andra tog Robert Nordin tag i bollen från egen planhalva, avancerade över hela planen på ett imponerande och avslutade med att göra 1-2. Det var nu nerv i matchen och TK kom i ett fint anfall där Holm avslutade med att skjuta en kanon strax utanför. Efter en halvtimme sköt Andreas Bergvall årets hårdaste frispark, bollen gick i muren (otur för han som blev träffad) men bollen kom tillbaka till Bergvall efter några turer varpå han vackert gjorde 3-1, ett viktigt mål som alla förstår! Scrive försökte att gå ikapp men med fem minuter kvar så avgjordes definitivt denna semifinal när Roger Folkhage spelade fram Rutger Lindquist till 4-1. Matchens sista chans hade Johan Gardner på frispark men bollen tog på Andreas Gustafsson via stolpen och ut, rätt lag vann och frågan om de kan mäkta med BOW reklams offensiv i finalen?
MATCHENS LIRARE: PETER HOLM, TIDNINGSKUNGEN.