Kvalmatch Serie A 2015

FC Viasat – Eniro  10 – 0
Tobias Wimnell 5, Daniel La Placa 2, Christoffer Braw 2, Stefan Ottosson.

FC Viasat Sport gjorde processen kort med Eniro när laget spelade en rörlig och frejdig fotboll. Redan efter sex minuter stod det 2-0 efter dubbla mål från pigga Tobias Wimnell. Det var Daniel La Placa som spelade fram till det första målet och det andra gjordes på en retur efter skott från Henrik Agardh. Eniros enda chans att komma tillbaka in i matchen var i den tionde minuten när Pierre Gasslander rundade målvakten men han fick bollen lite för långt ifrån sig och kom ur vinkeln. Istället för 2-1 kom 3-0 några minuter senare när La Placa stötte in Gustav Lundströms hörna. Wimnell var vass i dag och träffade stolpen i slutet på halvleken men det hindrade honom inte från ett hattrick i början på andra till 4-0. Eniro var ett slaget lag och VS gick raskt fram till en 10 -0 seger och hänger därmed kvar i Serie A, grattis! Wimnell bokfördes för hela fem mål, La Placa för två och så nätade även Christoffer Braw två gånger och Stefan Ottosson gjorde ett.
MATCHENS LIRARE: TOBIAS WIMNELL, FC VIASAT SPORT.