Scrive – Studion  3 – 2
Sc.
Sebastian Gedda, Petter Andersson, Michael Björling. St. Oskar in de Betou, Yanko Villanueva.

En sak var säker inför cupfinalen mellan Scrive och Studion och det var att Reklamserien skulle få ett nytt vinnarlag. Det första målet som föll var ett grant mål där Oskar Axelsson slog en långboll till Kevin Strandell, som i sin tur på volley lyfte in bollen till Sebastian Gedda och han sköt in 1-0 på volley, vilket lir! Några minuter senare sköt Oscar in de Betou ett diagonalt skott i stolpens insida men Lucas Lokatt höll nollan under de första 20 minuterna. Mycket duktiga Petter Andersson var nära ett 2-0 mål men skottet gick strax utanför. Två minuter in på den andra halvleken spelade Suleyman Sleyman fram Oskar in de Betou och han kvitterade med ett bra skott i gaveln, 1-1! Studion hann inte njuta av målet för 30 sekunder senare var Scrive i ledningen igen efter det att Robert Nordin spelat till Andersson, som i sin tur tog emot bollen, lade den till rätta och sköt 2-1. Efter en halvtimme hade Studion två straffsituationer och på dessa borde det varit en straff men domaren Rune Larsson från Gotland och Bandhagen friade. Minuten senare kom 2-2 som ett brev på posten efter det att Yanko Villanueva kvitterat. Studion var på väg att ta över men ytterligare en gång fick Scrive ett psykologiskt mål och gjorde 3-2 bara 30 sekunder efter kvitteringen, målskytt Michael Björling! Scrive försvarade sig föredömligt under slutminuterna och fantastiska Johan Gardner var nära ett 4-2 mål efter en frispark men bollen strök stolpen. Studion var knappa favoriter inför finalen men det var Scrive som segrade, grattis!
MATCHENS LIRARE: OSKAR AXELSSON, SCRIVE.