Beirut Café/AGO – FC Asedo  5 – 7 (3-3 vid full tid)
Elias Karroum 2, Jacob Wanselius. Straffmål: Fredrik Andersson, Jesper Blomquist.  F. Olle Freiman, Jimmy Prim, Tobias Uller. Straffmål: Jimmy Prim, Vasilis Birbas, Kim Karlsson, Tobias Uller.

De mesta cupmästarna Beirut Café/AGO och FC Asedo bjöd på en riktigt bra fotbollsmatch. Formstarka BC/A var det bättre laget i den första halvleken men det dröjde till en kvart innan det första målet och det var höstens komet Elias Karroum som skarvade in Simon Gustafssons inspel till 1-0. När 30 sekunder återstod av den första akten så slog Jesper Blomqvist in bollen till Karroum som stötte bollen mot mål, Alexander Valentini räddade men Karroum slog in sin egen retur till 2-0. Ett lite vilset Asedo samlade sitt lag i pausen och nästa mål måste vara deras för annars var nog matchen förlorad. Redan efter två minuter pricksköt Olle Freiman det högra krysset med ett skott från 20 meter, vilken pärla! Nu fick Asedo energi och några minuter senare sköt Tobias Uller ett bra skott men Kristian Kaufmann låg raklång och tippade bollen via stolpen och ut. Nu var Asedo på gång och BC/A fick inrikta sig på defensiven men ytterligare några minuter senare kom 2-2 när Vasilis Birbas slog en underbar crossboll till Jimmy Prim som nickade in bollen via ribban. Sista tio blev ett ställningskrig men med sex kvar fick Uller på ett skott från 17-18 meter som ändrade riktning på en försvarare och Asedo hade vänt 0-2 till 3-2 på en kvart. Nu visade dock BC/A klass och med tre kvar tog Jacob Wanselius ner bollen på bröstet, sköt ett bra närskott via den närmsta stolpen och in i den bortre gaveln, 3-3 vilken dramatik. Straffar fick avgöra denna cupfinal och Asedo började enligt följande: Jimmy Prim 1-0, Elias Karroum (Alexander Valentini räddade), Vasilis Birbas 2-0, Fredrik Andersson 2-1, Kim Karlsson 3-1, Jesper Blomqvist 3-2, Martin Leinar (Kristian Kaufmann räddade), Jacob Wanselius (Valentini räddade) och så steg Tobias Uller fram och avgjorde matchen med sitt 4-2 mål och sammanlagt blev det 7-5. I fjol vann Asedo Reklamserien och nu blev man Reklamserie cupmästare, grattis! BC/A lyckades inte hålla de 2-0 lite längre, vilket de hade behövt.
MATCHENS LIRARE: ALEXANDER VALENTINI, FC ASEDO.