TV 4 – Rävudden  8 – 1
Johan Törnblom, Erik Westberg, Meti Kurti, Emanuel Falsén, Jim Jansson, Dag Eriksson Alvarez, Alexander Fasth, Oscar Englund. R. Marcus Hallberg.

TV4 verkar vara ett höst lag! I dag mönstrade man en bra laguppställning, spelade en fin totalfotboll och besegrade slutspelslaget Rävudden i Premier League. Redan från start var Fyran alerta och efter ett tidigt mål genom Johan Törnblom som ryckte sig loss och rullade in 1-0 så bara flöt det bara på. Efter kvarten spelad kom även 2-0 genom Erik Westberg efter ett fint förspel från Emanuel Falsen och Oscar Englund. 17 sekunder in på den andra halvleken gjorde Meti Kurti 3-0 och resten var en defilering. Noterbart var att laget gick från 3-0 till hela 8-1 och man radade upp hela åtta enmålsskyttar, rekord? Falsen, Jim Jansson, Dag Eriksson Alvarez, Alexander Fasth och Englund. Marcus Hallberg tröstmålade för Rävudden.
MATCHENS LIRARE: JOHAN TÖRNBLOM, TV 4.

Quantcast – Mediekompaniet  0 – 5
Johan Sund, Niklas Karlsson, Oskar Svensson, Erik Möller, Jesper Måwe.

Mediekompaniet gjorde vad de skulle mot ett bra kämpande Quantcast. Johan Sund och Niklas Karlsson såg till så att det stod 2-0 i halvtid och vid bägge målen var det Erik Möller som stod för assisten. Efter en halvtimme kom definitivt det avgörande målet när Oskar Svensson höll sig framme. Pigga Möller hade en boll i ribban och stod även för 4-0 bollen och i matchens absolut sista sekund hamnade även Jesper Måwe i målprotokollet, 5-0.
MATCHENS LIRARE: ERIK MÖLLER, MEDIEKOMPANIET

AC Kungen – Spring Media FC  0 – 1
Maxime Devillaz.

Redan slutspelsklara Serie A laget AC Kungen skulle möte tredje placerade Premier League laget Spring Media FC. Kungen hade ett lite större bollinnehav och vann skottstatistiken men 0-0 stod sig halvleken ut. I den andra halvleken var både spelet och skotten jämnt fördelade men 0-0 stod sig med halvtimmen spelad. Närmast mål var Stefan Abrahamsson men skottet gick stolpe ut. Minuterna tickade och med minuten kvar så förberedde sig alla på straffsparkar. 30 sekunder före full tid så kastade Petter Werner ett snabbt inkast, Maxime Devillaz tog emot bollen, vände på en femöring och sköt ett bra skott som via stolpen gick in till 1-0. En skräll var ett faktum för nykomlingen SMFC som nu är i semifinal i cupen.
MATCHENS LIRARE: MAXIME DEVILLAZ, SPRING MEDIA FC.

Bizkit Havas – Scrive  5 – 4 (2-2 full tid)
Andreas Malmfält, Michael Wennermo. Straffmål: David Andeborn, Fredrik Malmfält, Johan Gagneus. S. Haris Kolenovic, Henrik Wiss. Straffmål: Johan Gardner, Michael Björling.

I den sista kvartsfinalen möttes Bizkit Havas och Scrive och det blev en fartfylld och trevlig fotbollsmatch. Efter dussinet minuter slog Adam Rådås ett inlägg från vänsterkanten stående vid kortlinjen och vid bortre stolpen dök Andreas Malmfält upp och via ribban nickade han in 1-0. Fyra minuter före halvtidsvilan vände Scrive på steken när laget på 30 sekunder gjorde två mål. Robert Nordin lirade fram till Haris Kolenovic till kvitteringen 1-1 och så fick Henrik Wiss på ett skott från 17-18 meter som slank in till 2-1. Precis i inledningen på andra rann Michael Wennermo igenom ganska lätt och kvitterade till 2-2. Efter en halvtimme gick verkligen båda lagen för en seger och Petter Andersson spelade vägg med Kolenovic men Andreas Hagelin räddade, spelet vände och David Anderborn sköt men Stefan Tengvall räddade och vi trodde att Peter Arnesson skulle raka in returen men han sköt över ett öppet mål från ganska nära håll. Sista fem var Scrive hetare och Johan Gardner sprang igenom motståndarförsvaret men han sköt strax utanför och med 30 sekunder före slutsignalen fick Andersson på en bra träff men Hagelin stod för en grym reflexräddning. Det blev 2-2. Nordin vann lotten och valde att börja enligt följande: Petter Andersson (Hagelin räddade det hårda skottet), David Andeborn 1-0, Johan Gardner 1-1, Fredrik Malmfält 2-1, Michael Björling 2-2, Johan Gagneus 3-2, Kristian Lövgren (Hagelin räddade), Peter Arnesson (Tengvall räddade), Robert Nordin och matchhjälten Hagelin räddade sin tredje straff av fem, vilken matchhjälte!
MATCHENS LIRARE: ANDREAS HAGELIN, BIZKIT HAVAS.