Bizkit Havas – Mediekompaniet  1 – 2
Björn Ericsson. M. Nicklas Bauer, Isac Månsson.

För andra året i rad var Bizkit Havas i final och nu som titelförsvarare i Reklamseriecupen och frågan var hur de skulle stå sig mot starka Mediekompaniet, svaret blev mycket bra! Efter en ganska jämn inledning var det Bizkit som tog ledningen med 1-0. Michael Wennermo slog en hörna, Björn Ericsson gick upp i luften och hängde kvar samt nickade vackert in bollen. Precis innan halvlek fick MK in ett psykologiskt mål när Nicklas Bauer fick på ett skott från 17-18 meter och bollen fick en lätt touch av en försvarare vilket ställde målvakten, 1-1. Med den kvitteringen trodde man att MK skulle ta över men Bizkit överraskade alla på Skytteholms IP och höll jämna steg. Tre minuter före full tid var Adam Rådås igenom och rundade målvakten som fällde honom men den gamla FIFA domaren Rune Larsson friade konstigt nog, en given straff uteblev. Istället kom MK upp i ett anfall i slutminuterna och Isac Månsson fick till ett lurigt skott som gick i mål och 2-1 för MK. Ett snopet Bizkit hann inte mobilisera någon målchans och MK blev Cupmästare, Grattis!
MATCHENS LIRARE: BJÖRN ERICSSON, BIZKIT HAVAS.