FC Asedo – Bizkit Havas  3 – 5
Tobias Uller 2, Olle Freiman. B. Victor Jeansson 2, Johan Gagneus, Peter Arnesson, Björn Ericsson.

Den första kvartsfinalen innehöll allt, det enda som var tråkigt var att ett lag måste förlora denna match. Bra spel, härlig stämning, många mål och inte en enda frispark blåstes det för, kul! Den första halvleken slutade broderligt 1-1 efter det att Tobias Uller förvaltat Olle Freimans fina passning till 1-0 och så kvitterade pigga Victor Jeansson till 1-1. Uller hade även en kanon i stolpen men halvlekens förgrundsfigur hette David Andeborn! Han hade en volley efter hörna som Kevin Boisen räddade, han kom tillsammans med Björn Ericsson i ett två mot ett läge, han sköt strax utanför efter en fin crosspassning från Andreas Malmfält, han kom i ett nytt två mot ett läge med Ericsson och han dundrade en kanon strax över. Bollen ville inte in! Fem minuter in på den andra rundan så gjorde FC Asedo både 2-1 genom Freiman och 3-1 genom Uller, då kändes de som ett segrande lag. De regerande cupmästarna Bizkit Havas vände som bekant 1-3 till 3-3 i förra veckan mot de regerande mästarna Mediekompaniet och mycket riktigt så gjorde Johan Gagneus 2-3 och så nickade Peter Arnesson elegant in 3-3 efter Patrik Engströms perfekta inlägg. I anfallet efter satte Jeansson 4-3 genom sitt andra mål för dagen och Bizkit hade vänt 1-3 till 4-3 på fem minuter, vilken vändning! Asedo tryckte på ordentligt sista sju, åtta minuterna men comebackande Per Laredius storspelade i målet men i sista minuten trodde vi att 4-4 var på väg men Laredius låg raklång i luften och räddade. Istället kontrade Ericsson in segermålet 5-3!
MATCHENS LIRARE: PER LAREDIUS, BIZKIT HAVAS.

BOW reklam – AC Kungen  4 – 0
Henrik Hellström 2, Peter Lundberg, Christer Mattiasson.

BOW reklam passade på att göra en riktigt bra match med ett fint passningsspel medan AC Kungen inte kom upp i samma standard som i förra matchen då man var riktigt bra. Redan efter två minuter hade Henrik Hellström haft två fina lägen där både bröstningen och nicken var nära att resultera. Minuterna senare slog Janne Berg en fin passning till Peter Lundberg som gjorde 1-0 och Lundberg är verkligen inne i ett målstim. Efter dussinet minuter gjorde Christer Mattiasson 2-0. Under slutminuten sköt Magnus Nyström i stolpen innan Hellström förvaltade Lasse Åstrands fina passning till 3-0. Som ni hör var det BOW för hela slanten. Kungen hade en hel del boll men BOW tog hem laget, hade ett fint försvarsspel och kontrade giftigt. Efter en halvtimme kom nådastöten när Hellström gjorde sitt andra mål och svarade för matchens slutresultat 4-0.
MATCHENS LIRARE: HENRIK HELLSTRÖM, BOW REKLAM.

Scrive – Mediekompaniet  0 – 2

Dandy Dots – Quantcast  2 – 0