Premier League 4:e omgången 2020

Rävudden – TV 4  0 – 2
Emanuel Falsén 2.

TV 4 och Rävudden skapade några halvchanser var inledningsvis, innan det stora läget dök upp men Caesar Knapps skott gick i insidan på stolpen och ut. Det skulle bli ett mål innan halvlek men då var det TV 4 som gjorde det när Emanuel Falsén vände på en femöring och sköt 1-0. I början på andra var speediga Knapp i farten igen och kom fri men Matthias Jacobsson räddade förtjänstfullt, han tog den för laget! Mot slutet låg Rävudden på för en kvittering och det hade inte varit orättvist om den kom. Men Fyrans kontringar var giftiga och två minuter före full tid smällde tvåmålsskytten E Falsén in segermålet 2-0 i värmeböljan.
MATCHENS LIRARE: EMANUEL FALSÉN, TV 4.

Quantcast – Studion  1 – 4
Q.
Stefan Szczepanski. S. Filip Malmgren 3, Henrique de Sousa.

Under den första halvleken spelade Studion som i fornstora dagar. Redan i den andra matchminuten ryckte dig debutanten, och Kenneth Andersson kopian, Filip Malmgren sig loss och gjorde 1-0. Efter dussinet minuter stod Malte Wester för ett tillbakaspel men Björn Bigander gjorde en fin räddning på årsdebuterande Henrique de Sousas skott. Innan halvlekens slut spelade Oskar Andersson in bollen till de Sousa och nu kom 2-0. Quantcast hade inte mycket i chansväg de första 20 minuterna så därför kom det som en liten överraskning när duktige Stefan Szczepanski fick i väg en projektil från 20 meter som gick spikrakt upp i vänstra krysset, vilken skott! Bara minuten senare hängde även 2-2 i luften men Stefan Eriksson räddade Jonathan Lidéns friläge. Med sex kvar kom dock förlösande 3-1 när Malmgren höll sig framme igen. I anfallet efter var Szczepanski i farten igen och kom solo från några meter men Eriksson tog till en Hockeyslide och räddade. Istället för 3-2 klackade hattrickmannen Malmgren in slutresultatet 4-1. Har Studion fått upp ångan nu?
MATCHENS LIRARE: FILIP MALMGREN, STUDION & STEFAN SZCZEPANSKI, QUANTCAST.