Premier League 7:e omgången 2020

TV 4 – Rävudden  6 – 2
Emanuel Falsén 3, Marcus Skarphagen 2, Max Nyqvist. R. Emmet Larsson, Linus Ferde.

TV 4 och Rävudden var till en början en jämn tillställning men efter halva den första halvleken så slog Emil Falsen en fin långboll till brodern Emanuel Falsen som lirkade in bollen vid första stolpen, 1-0! I början på andra hade TV 4 en het period då laget efter en fin fotboll gick från 1-0 till 4-0 på åtta minuter. Emanuel Falsen gjorde tvåan med ett skott rätt upp i krysset, Marcus Skarphagen höftade in trean efter Erik Salingers inspel och så rundade Max Nyqvist motståndarnas högerförsvar och sköt in fyran! Rävudden reducerade när ett annat par bröder sammarbetade och Henry lirade fram Emmet Larsson till 1-4. I slutminuterna bjöds det på Hawaiifotboll varpå slutresultatet skrev till tennissiffrorna 6-2. Emanuel blev hattrickman och Skarphagen tvåmålsskytt. Slitvargen Linus Ferde stod för det sista målet. I dag strilade ett blomsprutsregn ner på spelarna.
MATCHENS LIRARE: EMANUEL FALSÉN, TV 4.

Studion – Quantcast  3 – 1
Richard Wester, Malte Wester, Suleyman Sleyman. Q. David Piehl.

Studion och Quantcast inledde i ett lugnt tempo men efter tio minuter blixtrade Studion till tre gånger på lika många minuter och gjorde två mål. Först spelade Suleyman Sleyman fram Richard Wester som med ett mäktigt direktskott med vristen gjorde 1-0. Sedan spelade Daniel Wester fram Malte Wester som rakade in 2-0 i gaveln och till sist lirade Bosse Wester in till M Wester men bollen gick denna gång i ribban. Snacka om familjeföreställning! Det sista som hände i halvleken var att David Piehl stod för ett fantastiskt solonummer längs högerkanten som avslutade med att han bredsidade in 1-2 i gaveln. Q fick lite vittring i början på andra men Studion stack emellan där M Wester träffade stolpen. Efter en halvtimme avgjordes matchen definitivt när Sleyman lossade stora kanonen till 3-1. Fia Grönborg försökte sig på en reducering och sköt två kanonskott men Stefan Eriksson i målet tyckte det räckte med ett insläppt. Ånglokets segertåg fortsätter! Sista tio bytte Magnus Wester in sig själv som center, bara att beträda centercourten när man fyllt 70 år är en bragd.
MATCHENS LIRARE: MAGNUS WESTER, STUDION.