Bizkit Havas – FC Asedo  2 – 0  (WO)

NENT SPORT – Scrive  5 – 3
N.
Johan Fryklund, Daniel La Placa, Erik Bäckrud, Erik Fjärem, Axel Göransson. S. Johan Lundqvist, Roch Rashid, Johan Gardner.

Det var upplagt för ett "due-due" i matchen mellan NENT SPORT och Scrive. Det var nämligen så att Scrive behövde en poäng för att säkra en slutspelsplats och NS en poäng för att rädda en kvalplats och inte åka ut direkt. Detta hade troligtvis inte spelarna någon koll på för det var full fart framåt från bägge sidor. I den sjätte minuten får lagkaptenen Johan Fryklund på en perfekt träff från 17-18 meter med sin vänster och en lite skymd målvakt fick se skottet slinka in i diagonal burgavel. Två minuter senare står Johan Gardner för en perfekt nedtagning inne i straffområddet och efter det lyfter han in en lyra som Johan Lundqvist nickar in till 1-1. Direkt på centring avancerar Daniel La Placa några meter över mittlinjen samt lossar stora kanonen och skottet sitter via händerna på målvakten och in. Tobias Wimnell har ett friläge till 3-1 men skottet går utanför och lika nära ett 2-2 var Scrive när Gardner lyrar in en ny boll till Lundqvist men bollen går över ett öppet mål från nära håll. Precis innan halvtid var ställning just 2-2 efter det att Lundqvist serverat Roch Rashid bollen. Sex minuter in på den andra halvleken tilldöms Scrive en straff efter en hands. Fram stiger Gardner och då brukar det bli mål, 3-2! Efter en halvtimme vänder NS på steken så att 2-3 blir 4-3 efter två snabba mål inom loppet på fyra minuter. Erik Bäckrud står för kvitteringen och Erik Fjärem gör likt Zlatan mot Ungern då han trycker upp bollen i närmsta krysset från halvdålig vinkel. Ett lite chockat Scrive försöker sig på en snabb kvittering men Axel Göransson trycker in 5-3 istället efter ett bra skott i diagonal gavel. NS klarar kvalmatchen medan Scrive i efterhand får höra att poängen trots förlust räcker för slutspel.
MATCHENS LIRARE: JOHAN FRYKLUND, NENT SPORT.

Mediekompaniet – AC Kungen  4 – 0
Johan Sund 2, Niklas Karlsson, Erik Möller.

AC Kungen hade bara ett mål i sikte och det var att vinna matchen mot Mediekompaniet för att nå slutspelet. Man gav sig också chansen i den första halvleken och skapade tre fina lägen. Johan Hageus provade en Bissa (det är han mästare på) men bollen gick i bröstet på David Balsam. Jon Widefjäll slog ett inlägg mot bortre delen av straffområdet några meter från mål men Balsam räddade Niclas Berghs nick, sedan så kom Widefjäll och Jerry Månsson i ett två mot ett läge och Widefjäll lirade till Månsson som hade ett bra läge men Månsson var osjälvisk och lirade tillbaka skinnet varpå Widefjäll sköt mot ett öppet mål men bollen ville inte in. När väl MK fick ett läge genom formstarka Johan Sund var det 1-0 efter en fint förarbete av Niklas Karlsson. MK hade även en dubbelchans men nu växte Klaus Bengtsson ut till en jätte i målet. I den andra flyttade Kungen fram mycket folk varpå MK kontrade i parti och minut men Bengtsson var helt otrolig. Pehr Dunger provade men Bengtsson tippade bollen likt en hockeymålvakt och bollen gick upp i ribban. Isac Månsson var igenom men Bengtsson stod för en grym fotparad och så provade Dunger igen men Bengtsson tippade otroligt nog skottet i stolpen. Efter en halvtimme kändes det som om matchen avgjordes när Karlsson själv gjorde 2-0. Med sju åtta kvar kom även 3-0 genom Sund efter en fin hörna från Karlsson och 4-0 genom Erik Möller. MK fick dagen efter veta att de blev seriesegrare, grattis. Tyvärr missar Kungen slutspelet.
MATCHENS LIRARE: KLAUS BENGTSSON, AC KUNGEN & NIKLAS KARLSSON, MEDIEKOMPANIET.

Beirut Café/AGO – BOW reklam  6 – 3
Ali Hussein 3, Franco Karroum 2, Simon Gustafsson. B. Henrik Hellström 2, Magnus Nyrén.

BOW reklam spelade för seriesegern medan Beirut Café/AGO ¨bara¨ hade placeringarna fyra till sex att lira om eftersom slutspelsplatsen redan var säkrad tack vare gynnsamma resultat i de andra matcherna i den sista omgången. Efter 30 sekunder spelade Peter Lundberg fram Henrik Hellström och efter en minut spelade Lundberg fram Hellström igen och på de båda chanserna gjorde han ett mål, 1-0! Innan kvarten var spelad hade dock BC/A vänt 0-1 till 2-1 efter att Franco Karroum skjutit ett skott som ändrade riktning på en försvarare till 1-1. Sedan lirade Ali Hussein en diagonal passning genom försvaraet och vid bortre stolpen stod Peter Waltre men han stötte bollen i burgaveln men det andra målet skulle komma ändå när Karroum spelade in till Hussein. Precis innan halvtidsvilan kvitterade Hellström med sitt andra mål och behövde i detta läge bara en fullträff från att gå upp i delad skytteligaledning i hela Reklamserien, 2-2! I den andra halvleken klev firma F Karroum & Hussein in i handlingarna igen och dominerade framför mål. Gubbarna i backlinjen höll tätt medan F Karoum gjorde 3-2 efter en passning från Hussein och Hussein gjorde 4-2 efter passning från F Karroum! BOW stack emellan där Magnus Nyrén skar in mot mål från vänstersidan och sköt ett skott som gick mellan alla ben inne i straffområdet och in vid diagonal gavel. Ett litet hopp tändes för BOW men minuten senare sköt Hussein sitt tredje mål via stolpen. Simon Gustafsson fastställde slutresultatet 6-3.
MATCHENS LIRARE: ALI HUSSEIN, BEIRUT CAFE/AGO.