Mediekompaniet – Studion 3 – 2
M.
Erik Möller 2, Leslie Marsden. S. Christian Gröning, Richard Wester.

I den första Reklamseriecupfinalen gjorde Studion mål redan i den andra minuten och sedan spelade man lugnt, metodiskt och hade ett fantastiskt försvarsspel över hela planen samt tillät inte Mediekompaniet att skapa någon målchans den närmsta halvtimmen. Sista tio ändrades matchbilden helt och det blev ett böljande lir, spänning och mycket dramatik. Det var som sagt Studion som gjorde 1-0 när Roger Sandberg mycket vackert spelade fram Christian Gröning som bara hade att stöta in bollen i ett öppet mål. Sedan hände inte mycket förrän det var tio minuter kvar. Stefan Erikssons TV-räddning med foten var dock en fröjd för ögat och så var Daniel Wester när ett 2-0 mål men David Balsam räddade närskottet. Med sju kvar spelade Gröning fram Richard Wester som vräkte sig fram och sköt upp bollen i nättaket och 2-0 var ett faktum, ett segermål trodde alla! Minuten senare fick egentligen MK sin första målchans när Erik Möller fick fritt skottläge innanför straffområdet och det var reducerat till 1-2. Helt oväntat och helt utan förvarning kom även 2-2 några minuter senare. Bollen kom rullande mot Möller som drog på en yttersida från 20-22 meter och bollen gick spikrakt upp i det vänstra krysset, vilken kasse! Med tre kvar fick Gröning ett jätteläge men han lyfte bollen över från ganska nära håll med sin vänster. Det lutade åt straffar men med två kvar lyfte Möller in bollen från 35 meter och framför mål stod Leslie Marsden (vem annars) och touchnickade in 3-2. MK hade vänt ett hotande 0-2 under till seger, vilken supervändning! MK får spela final medan Studion måste gräma sig över varför man inte knöt till säcken!
MATCHENS LIRARE: ERIK MÖLLER, MEDIEKOMPANIET.

FC Asedo – Viaplay Group 2 -0 (WO)