Göteborg vände och vann i 10 årsjubileumet

Trots ledning i halvtid med 3-0 och med 4-3 i andra halvlek kunde i Stockholm knyta till säcken. Göteborg vände och vann i den 10:e matchen lagen emellan, där de avgjorde med ett s k "golden goal". Första målet satte Micke Bergvall på en snygg frispark. Peter Kisfaludy spelade sedan fram Kentha Bergman till 2-0. I detta läge dominerade Stockholm och Bergman kunde "ge bollen" till Bergvall som fräste in sitt andra mål innan halvtid. Stockholmarna var nog lite för säkra och Göteborg var inte dåliga. Detta visade sig i andra halvlek då man ganska snabbt hämtade in ledningen och helt plötsligt stod det 3-3. Matchens bästa spelare Bergvall tog sedan saken i egna händer och gjorde sitt tredje mål i matchen med dryga 10 minuter kvar. Detta räckte inte och Peter Gulldén i Göteborg gjorde sitt andra mål strax före full tid och i förlängningen avgjorde Gulldén med sitt tredje mål. Vad hände? En sak som man inte ska glömma är att en match pågår i 90 minuter. Inget är klart i halvtid.

Banketten var igen i TV4:s lokaler, denna gång i de nya.

Bilder:

Lagbild.

De gamla parhästarna Kenth Bergman och Gunnar Dehlfors har precis bytt presenter.

Anders Liljeblad tar i så att det knakar.

Åke Johansson i perfekt stil.

Vad hände? Sture Johansson, Kenneth Danielsson, Enzo Bussoli och Peter Kisfaludy funderar över hur 3-0 i paus kunde bli förlust efter "golden goal".