Stockholm vann med uddamålet.

Stockholm ökade på till 12-5 i utmanarmatcherna mot Göteborg. Detta efter en tät match på Överåsvallen som slutade med 3-2 i Stockholms favör med många debutanter i dessa sammanhang. Redan i den fjärde minuten slog matchens bästa spelare till, Mårten Forsell, och gjorde 1-0. David Nildén ökade på till 2-0 efter en kvart och det resultatet ska stockholmarna vara glada för. Göteborg kom tillbaka och reducerade efter c:a en halvtimme, vilket blev halvtidsresultatet. Göteborg startade starkt i andra och efter fem minuter låg kvitteringsbollen i nätmaskorna. Forsell såg till att glädjen blev kortvarig för göteborgarna då han satte 3-2 efter elva minuter. Detta visade sig bli segermålet efter en halvtimmes ställningskrig inte blev några fler mål.