Vinst för Stockholm igen!

Den årliga utmanarmatchen mellan Stockholm och Göteborg spelades på klassiska Heden. Stockholm började bäst och efter elva minuter kom ledningsmålet då Andreas Gustafsson slog till med en lobb från 20 meter. Vilken balja! Stockholm fortsatte att trumma på och Rutger Lindquist ökade ledningen till 2-0 efter 25 minuter, fint assisterad av Mathias Lind. Laget var bestämt i halvtid och matchen avgjordes i början av andra då Peter Kisfaludy slog till med en vänstervolley redan efter sex minuter. Det blev för stort för göteborgarna att hämta in, även om de fick blodad tand vid en reducering. Michel Rydberg var dock säkerheten själv i målet och släppte inte till något mer bakåt. Den traditionella banketten ägde rum på SS Marieholm.
 

Bilder:


Lagbild


Mathias Tauberman och Gunnar Dehlfors utbyter presenter innan matchen.Laget ser oerhört laddat ut. Från vänster, Christer Uhrlin, Jan Möller, Kent Svensson, Peter Kisfaludy, Rutger Lindquist och Mathias Lind.


Mathias Lind driver fram bollen. Andreas Gustafsson är på språng medan Peter Kisfaludy bevakar.


Janne Möller och Andreas Gustafsson är nöjda med sin instats och vinsten.


Miche Rydberg tog emot ett pris från Gunnar Dehlfors i vanlig ordning.


Mathias Tauberman lyfter bucklan som i år gick tillbaka till Stockholm.


Trion som dominerat Göteborgsmatcherna, Tommy Söderström, Peter Kisfaludy och Gunnar Dehlfors.


När den blyge Rulle får lite innan för västen börjar han snacka (nja, riktigt så är det inte). Johan Högfeldt är imponerad över att det kan komma ut så mycket från en och samma person, medan Tuben vet vad som komma skall.