Göteborg vann på Söderstadion

I 20-års jubileumet mellan lagen så tog Göteborg tillbaka bucklan och reducerade till 7-13 i antalet vunna matcher. Matchen spelades på Söderstadion och Stockholm hade stort bollinnehav och en uppsjö av målchanser, närmast var Thomas Lundin och Kimmo Rolin. Göteborg var kusligt effektiva och kunde till slut vinna med 2-0 men det var en gåta att inte Stockholm lyckades näta en enda gång. Den efterföljande banketten var i Globen-området.
 

Bilder:


Lagbild


Ur-hammarbyaren Thomas Svensson framför sitt favoritlags spelaringång.


Påklädning av Hammarbys matchställ i omklädningsrummet. Rulle naturligtvis med sin rasta-mössa som Thomas Endler ser ut att ha synpunkter på (även Anders Löfgren, Jens Lundström, Mårten Forsell och Åke Johansson ser förundrade ut medan Freddy Hägglund fokuserar på sitt).


Tommy går igenom taktiken på den anrika arenan. Notera den lilla killen med boll som verkar nyfiken. En månad senare debuterade han i Reklamserien, 10 år gammal (det är Jensas grabb).


Den obligatoriska bilden innan matchstart med Gunnar Dehlfors och Mathias Tauberman. Skillnaden är att nu är Thomas Svensson även med. Presenter utdelas (kan inte Gunnar ge något annat än Lisebergskaninen?).


Kamp på mitten. Närmast är Mårten Forsell medan Jens Lundström avvaktar något.


Besvikna Stockholmare efter matchen. Peter Kisfaludy valde att spela i shorts och strumpor från Göteborg. Dock fångade denna bild honom med en hammarbytröja.


En desto gladare Gunnar Dehlfors som aldrig är sen att jubla.


Peter Kisfaludy (utan Hammarbytröja) och Tommy Söderström bland göteborgarna. Närmast Kissen står Lennart Magnusson och bakom Tommy tittar Gunnar fram.


Mårten Forsell ser slirig ut. Behöver hjälp av Gunnar för att anvisas till rätt plats. Dan Sahlin ser mer säker ut på sin.


Henrik Strömblad får pris av Gunnar Dehlfors.


Mathias Tauberman delar ut medaljer för 20 årsjubileumet. Här får Thomas Svensson sin. Återigen ser Forsell sliten ut men i blickfånget är ändå Kisfalduys Jean-Pierre Barda-look.


Gunnar Dehlfors mottar bucklan av Tuben och ser mycket lycklig ut.