Stockholm vann sista matchen mot Göteborg

Den 25:e och sista matchen mellan Stockholm och Göteborg avgjordes på Gothia Park i Göteborg. De två första matcherna i denna serie vann Göteborg men sedan har Stockholm dominerat och till slut vann de 18 matcher. Denna match började med att Rutger Lindquist gjorde mål redan efter fem minuter men det dömdes bort för offside (tveksamt). Sedan hade Göteborg i form av tv-profilen Harald Treutiger två bra lägen. En spelare som varit avgörande de senaste åren i dessa matcher, Patric Jacobsson, kunde efter en knapp halvtimme ge Stockholm ledningen. Göteborg hade sedan en frispark tätt över men Stockholm gick till halvtid med 1-0 ledning. Andra halvlek rivstartade med en vass nick från Stockholm sedan hade Göteborg ett skott ribba och ner. Jacobsson var vass och hade två bra lägen men målvakten var bra i Göteborg. Ja, vi ska inte skämmas över vår målvakt Miche Rydberg som också var bra. Det kändes som förgjort då Michel Gordin gjorde mål och det återigen blev bortdömt för offside. Till slut avgjorde Jacobsson tillställningen med sitt och Stockholms andra mål, vilket också blev slutresultatet.