Victoria Svensson populär prisutdelare!

Årets prisutdelare var ingen mindre än VM:s silverbollvinnare, Victoria Svensson. Tidigare prisutdelare må ursäkta, men liknande bifall när Victoria presentarades har ej tidigare skett i Reklamserien. Hon skötte sedan uppgiften mycket bra och var mycket intresserad av själva serien. Kanske vi får se henne på "Hjortis" så småningom (Svea har första tjing!).

 


Yngve Eriksson från MarknadsTaktik blev värdigt "Årets gentleman". Motivering:
"Han började i Reklamserien för 37 år sedan. Närmare bestämt 1966. Han är en legend som fyller 60 år nästa säsong. Han är dessutom en ärrad veteran som t.ex. bara har en stortå. Han är t.o.m. så gammal att hans namn nästan är utdött. Han hänger dock fortfarande med i Serie A."
 Se vad han tycker om utmärkelsen

 


Rutger Lindquist från Slitz blev skyttekung för andra året i rad (24 mål). Motivering:
"ÅRETS SKYTTEKUNG delade på priset ifjol. Men i år är han ensam kung. Denna forward är verkligen en måltjuv. Han har svarat för hela 24 mål. Han ser verkligen ut som ett proffs i den Italienska ligan. Både på och utanför plan. Han är den enda spelaren i serien som kan kasta sig på gruset och filma för att få en straff. Domaren går dock aldrig på detta. Han har gjort mest mål av samtliga i Premier League. Nästa år har han chans på en trippel men då spelar hans lag SLITZ i Serie A." 
Hans förklaring till det hela.

 


Lars Karlsson från Dagens Industri blev "Player of The Year". Motivering:
"Årets spelare började sin karriär i Reklamserien för 16 år sedan i bottenlaget Dagens Industri. Sedan dess har han och laget harvat där. I år har dock han och hela laget fått något av en Lidners knäpp och man var endast en poäng från att gå upp i Serie A. Lagets kung har trots sina 37 år utvecklats något enormt under säsongen. Det finns många som är mer tekniska, har bättre kondition, bättre spel och målsinne men ingen är snabbare och spänstigare i hela serien"
 Och just ett år taget verkar vara hemligheten enligt honom själv.

 


William Sävblom (tv) blev "Årets publiklirare" och radarkamraten från Mediacom, Daniel Hesser (th), blev "Årets Rookie". Dessa kallas allmänt för Humle och Dumle.
Motivering för Wille:
"ÅRETS PUBLIKLIRARE kunde knappt träffa bollen när serien startade i april. Han är dock gladast av alla. Han förgyller matcherna med sina trevliga kommentarer från bänken. Han tar matcherna med en klackspark och är sportslig. Även han har utvecklats med stormsteg under säsongen. Han har blivit en bra target player och en grym målskytt. Många av målen är riktiga delikatesser. Mediacom har en specialare. Sävblom står vid ena stolpen och sedan laddar Hesser stora kanonen samt träffar Sävblom varpå bollen går in. Detta har hänt 5 gångar. Vid ett tillfälle hade han ett märke på låret i flera dagar och vid ett annat tillfälle blev han träffad i ansiktet så att han nästan knockades. Bollen gick dock in och en glad målskytt vaknade, jublade samt tuggade grus hela förmiddagen."
Motivering för Hesser:
"För några år sedan var det få som slogs om denna titel men glädjande nog så fanns det många om budet i år. Över 100 rookies har börjat i Reklamserien i år. Ett axplock av dem som slogs om titeln var Fredrik Espmark, Enis Püpülek, Anders Strid, Andreas Gustafsson, William Sävblom, Stefan Alvén, Christian Gröning, Paul Lindholm, Kaj Eskelinen och Ulf Kramer. Till sist fastnade juryn för årets skytteligatvåa som gjorde 17 mål. Han hade dock kunnat dela skytteligatrofén om inte Sävblom stulit sju mål från honom."
  Framgångsreceptet får ni här.

 


Jens Lundström i Svea vann Serie A:s skytteliga och fick ett skyttepris eftersom det i år varit helt olika förutsättningar.
Motivering:
"I år har det instiftats ett nytt pris. Eftersom det är hårdare och ett mindre antal matcher i Serie A så korar vi även deras skyttekung. Och det är inte vilken skyttekung som helst. Han har spelat i serien i 17 år. Han har gjort mest mål genom tiderna. Det har blivit 366 stycken fördelat på serien, slutspelet och cupen. Han sköter den exemplariska hemsidan för Reklamserien med dess statistik, uppdatering och rekord osv. Han om någon är värd ett pris."

 Tyvärr lyckades inte webmaster få en intervju med honom.