Tung duo delade ut priser!

Sveriges främste idrottsledare de senaste 15 åren, UEFA-presidenten Lennart Johansson, hade stark assistans av TV-kommentatorlegenden Tommy Engstrand. Framöver blir det nog svårt att bräcka denna duo, det var stort helt enkelt. Lennart var imponerad av det fina spelet men framförallt av den Fair Play-anda som råder i Reklamserien.

 Michel Rydberg från MarknadsTaktik blev "Årets gentleman" med följande motivering; "Han sprang in på Hjorthagens IP för 21 år sedan med håret hängande ner på ryggen. Några år senare träffade han sin fru i Reklamserien. Hon spelade i Adena. Domaren fick hjälpa till med byten av telefonnummer och dylikt. Nu har dom två barn, otroligt! Under åren har han blivit matchens lirare flest gånger av alla, nämligen 32 gånger. Han har blivit mästare 5 gånger inklusive en cuptriumf. Han är korad till Reklamseriens bästa målvakt genom tiderna men inte att förglömma så har han gjort 42 mål under en period som utespelare. Han är alltid juste och trevlig samt tar matcherna med en klackspark."
 

 


Daniel Cedercrona från Kanal 5 blev "skyttekung" med orden; "Årets skyttekung har alltid varit en notorisk målskytt men under hösten har han verkligen kommit igång och formligen öst in den ena snygga baljan efter den andra. Till sist stod han ohotad på tronen med sina 25 fullträffar".
 
Erik Sylvén från Fotboll Direkt utsågs till "Player of the year" och juryn menade: "Årets spelare är inte särskilt stark, han är inte direkt snabb och kondisen bör förbättras. Han har aldrig spelat högre än division 6 men han lirar skjortan av alla försvar i Reklamserien samt öser in mål på topplagen, som t.ex 5 mål på Tössinger. Han har varit helt grym under året och kallas för Hjorthagens Ronaldinho".

 


Adam Stevens från Tössinger & Co är ett bevis på hur man kan förändra sig från en tuffing till att bli seriens "Publiklirare". "Han har nu spelat ett antal år i Reklamserien. Han är lika mycket en smokinglirare som en publiklirare. Han har en fin teknik och ett bra spelsinne men roligast verkar han ha när han sitter på bänken och drar den ena roliga historien efter den andra samt tråkar sina lagkamrater i en rå men hjärtlig ton".

 

 
Martin Hamrin från Expressen har verkligen etablerat sig direkt vilket belönades med "Årets Rookie". Detta motiverade juryn såhär; "Den juryn till sist fastande för är urtypen för en Reklamseriespelare. Han spelar inte aktivt, han har kommit upp i åren för att inte var alltför snabb, stark eller ha för bra kondis. Men han är mycket juste, intresserad och har en gudabenådad teknik samt innehar både ett mål och spelsinne. Hans farbror heter Kurre Hamrin."
 

 


Fredrik Dahlström från Tössinger & Co blev skyttekung i Serie A. "I år går priset till en spelare som bara har blivit bättre och bättre i Reklamserien trots att han blivit äldre och äldre. I år har han varit mycket vass och gjort sin bästa säsong samt dundrat in hela 19 mål".
Noterbart är att Dahlström även vann cupens skytteliga överlägset på det nya rekordet 11 mål och kom tvåa i slutspelets skytteliga med 5 mål, vilket gör 35 mål totalt under säsongen. Under de förhållanden som råder i Reklamserien idag är det svåröverträffat. Därför lyfter webmaster på hatten för denne fantastiske målskytt.

 


Klaus Bengtsson från Slitz fick ett dubbelpris för "årets coach" coh för sin skada (bruten arm). "Som alla vet så är Reklamserien nästan kliniskt ren från svåra skador. Skulle en spelare råka ut för något allvarigare än en stukad fot eller dylikt så får personen i fråga ett TRÖSTPRIS. Denna spelare bröt ett ben i armen samtidigt så får han ett pris för årets COACH. Han har coachat både Slitz och AC Gear vilket gör att han har dykt upp ca 30 mornar under året."