2007 års pristagare!


Årets prisutdelare var den populäre Arne Hegerfors
Fredrik Sträng
från AGO Reklam blev "Årets gentleman" med följande motivering; "Denna spelare har aldrig dragit på sig en frispark under alla sina år i serien. Han har aldrig någonsin gnällt på domaren. Han skulle aldrig heller kunna tjafsa med varken med eller motspelare. Det är han alldeles för smart och uppfostrad för. Som fotbollspelare var han före Anders Limpar in i pojklandslaget. Hans teknik och speluppfattning är bländande. Skulle han varit 25 år när VM 1958 spelades i Sverige. Ja då skulle han varit med i VM truppen eftersom hans spel passade in på den tiden. Han ser t.o.m. ut som en gentleman."

 Pontus Ogebjer
från Aftonbladet blev "Player of the year" med följande motivering; "Han har spelat i ett lag som gjort mest mål i hela Reklamserien. Han är back och mittfältare och trots det har han vunnit poängligan överlägset. Det blev till sist 14 mål och dubbelt så många målgivande passningar. Han har seriens i särklass bästa inkast. Spelaren är en riktig klippa."

Marcus Skarphagen från TV 4 blev årets "Publiklirare" med följande motivering; "Är en frisk fläkt i Reklamserien. Han har alltid ett leende på läpparna och har alltid en rolig kommentar i varje match, som t.ex. – Vattenpölen är ju så djup framför mål så jag kan ju drunkna där eller, - Vår målvakt i TV 4 har större räckvidd än hela Kanal 5. Han har alltid varit en helt ok fotbollspelare men under de två senaste åren har han utvecklats och stänkt in minst 25 mål och har lovat att vinna hela Reklamseriens skytteliga nästa säsong."

 Thomas Lundin från Expressen blev Serie A:s skyttekung.

 

 
Peter Hedengran från IDG belönades med "Årets Rookie" och fick följande motivering; "C:a 50 spelare slogs om titeln i år. Ganska snart så överglänste en lirare de andra. Som 15-åring höll han samma klass eller t.o.m. än högre nivå som fotbollspelare än årgångskamraterna Johan Mjällby, Pascal Simpson och Cain Dotson. Dessutom snappade han direkt upp vilken nivå det handlade om i Reklamserien."