2008 års pristagare!Johan Mjällby, "kärnkraftverket" från landslaget, AIK och Celtic var årets prisutdelare.Åke Johansson från Eurosport blev "Årets gentleman" med följande motivering; "Han dansade in i Reklamserien för 17 år sedan och är en av de där oslagbara 56:orna. Han har under det senaste decenniet varit kapten för sitt lag och även varit kapten vid något tillfälle för Stockholmslaget i kamperna mot Göteborg. Han har hunnit bli hela 52 år men ser fortfarande ut som 35."

 Mikael Nilsson
från Tössinger blev "Player of the year" med följande motivering; "Hans lag var uträknade till nio. Då, när det blåste som mest i media klev han som innermittfältare fram och bar sitt lag till seger efter seger. Inte sedan Johan Mjällbys dagar har det funnits något liknande kärnkraftverk inom fotbollen. Som tur var har domaren som dömt de senaste 27 åren inte velat slänga pipan över staketet så många gånger men en gång har han gjort det. Då plockade denna spelare upp den ivrig att fortsätta. Han har fortfarande fysik som en vältränad 25-åring. Dessutom har han svarat för 13 mål."

Thomas Minnhagen från MSN blev årets "Publiklirare" med följande motivering; "Han dominerade i Reklamserien för 25 år sedan. I fjol gjorde han comeback. Han är inte snabb, han är inte särskilt teknisk men han skjuter dåligt. Däremot är han troligtvis gladast av samtliga spelare, har alltid kul oavsett ställningen i matchen och han spelar alltid med ett leende på läpparna."


 Andreas Lifbom från Land & Rike blev skyttekung och fick följande berömmande ord; Han spelar alltid för laget, han är mittfältare och springer upp och ner och deltar i både anfall och försvar. Han har bara spelat ca tio matcher och ändå nått upp till hela 24 mål. Han ledde bara skytteligan en gång under året och det var när endast nio minuter återstod av säsongen."

 Jonas Andersson från Digaloo/Dandy Dots blev Serie A:s skyttekung.

 

 
Rasmus Christenson från Eurosport belönades med "Årets Rookie" och fick följande motivering; "C:a 50 spelare slogs om titeln i år. Han banade vägen för Eurosports lyckade generationsväxling. Som innermittfältare styrde han spelet och han svarade även för hela 12 mål."