2010 års pristagare! Pristagare 2010. Från vänster:
 
Magnus Larsson, Tössinger, Player of the year. Han äger luftrummet, har grymma reflexer, en fulländad teknik och fantastiska utkast. I våras dominerade han match efter match. Det är ingen stridsmaskin vi pratar om utan en trevlig familjefar som är klippt och skuren för hur en Reklamseriespelare skall vara.

Lasse Granqvist, mycket populär prisutdelare som säkert kommer tillbaka.

Fredrik Dahlström, Tössinger, Skyttekung i Serie A. Har trots sina 39 år på nacken aldrig gjort en bättre säsong i Reklamserien. I år har han formligen dunkat in mål efter mål. Det blev 22 mål på nio matcher i Serie A och tillsammans med målen i cupen och slutspelet har det blivit hela 36 kassar.

Kristoffer Karlsson, Expressen, Årets rookie. Han är lagkapten för sitt lag och har en stor karisma. Han är kung bland brudarna på Gerdas. Kom dessutom sjua i skytteligan på 14 fullträffar.

Thomas Endler, AGO, Seriens publiklirare. Han inledde sin karriär i Reklamserien för ca 15 år sedan och fick ganska tidigt ett pris på en finaldag som fulast men trevligast. Nu är han dock bara trevligast. Han har i alla fall gått från de Jong till van Bommel i spelstil men än är det säkert tio år kvar till Gentlemannapriset. Han ser ut som Zeb Macahan i steget den evigt unge 52-åringen.
 
Johan Aronsson, TNS Sifo, Reklamseriens skyttekung. Årets skyttekung är ett mycket hett pris som många gärna vill erövra någon gång i karriären men väldigt få får göra det. Det är också det svåraste priset att vinna. Årets skyttekung är dessutom ny i serien för i år och endast en gång var han i ledning i skytteligan och det var när en minut återstod av säsongen. Det gäller att leda vid rätt tillfälleKimmo Rolin, Expressen, Årets gentleman. Kutym är att den som får detta pris skall ha gjort en 15 säsonger. I år gör vi dock ett undantag. Vi har sagt det förut och säger det igen. Årets pristagare och urtypen för en Reklamseriespelare. Både funktionärer och medspelare blir glada av att se honom. Jag tror t.o.m. motståndarna gillar honom. Han har dessutom varit grym under hösten och dunkat in 20 mål, blivit matchens lirare tre gånger och har fantastiska bollmottagningar.