2011 års pristagare! Pristagare 2011. Från vänster:


JOHAN SUND från MEDIAKOMPANIET PROMEDIA blev PLAYER OF THE YEAR

 Han har dominerat Reklamserien under några år och är fruktansvärt bra. Han kan spela både back, mittfältare och forward och bär sitt lag på sina axlar.


MATS GARDERUD från EXPRESSEN blev ÅRETS PUBLIKLIRARE.
Han brukar dribbla som målvakt, när han är back kan han slå en tunnel i eget straffområde, som mittfältare brukar vi få se sulfinter och andra tekniska finesser och när han spelar forward gör han mål. Han tänkte göra Scorpionen som målvakt men vågade inte för att då hade Patrik Myrbäck blivit förbannad. Han är totalfotbollen personifierad.

PATRIC JACOBSSON från LOKALTIDNINGEN MITT I blev HELA REKLAMSERIENS SKYTTEKUNG.
Det är ett mycket hett pris som många gärna vill erövra någon gång i karriären men väldigt få får göra det. Det är också det svåraste priset att vinna. Årets skyttekung delade segern i skytteligan i fjol men i år vann han överlägset på hela 29 mål. Han svarade också för samtliga tre mål när Stockholm slog Göteborg med 3-0.


FILIP BERGMAN från TÖSSINGER blev ÅRETS ROOKIE.
Han stormade in i Reklamseriens hetluft direkt och har firat stora triumfer från sin mittfältsroll. Han har dessutom gjort 14 mål och dubbelt så många målgivande passningar. Han är helt enkelt en av de absolut bästa rookies vi skådat, ja t.o.m. bättre än hans farsa.

FREDRIK DAHLSTRÖM från TÖSSINGER vann för fjärde gången SERIE A:s SKYTTELIGA.
I år mäktade han med hela 19 fullträffar och leder den sammanlagda skytteligan på 151 mål. Stundtals har han varit direkt lysande under året.


MICHAEL EKLUND från BOW REKLAM blev REKLAMSERIENS GENTLEMAN.
Han debuterade för 15 år sedan, erövrade titeln Player of the year mot alla odds för 10 år sedan. Killen är alltid positiv mot både med och motståndare och tar det hela med en klackspark samtidigt som han verkligen vill vinna. Välkommen fram populära


NIKLAS HOLMGREN, Prisutdelare