2012 års pristagare! Pristagare 2012. Från vänster:


KIMMO ROLIN från EXPRESSEN blev SKYTTEKUNG I PREMIER LEAGUE

Den här spelaren har samlat på priser från Reklamseriens finaler de senaste åren. Han blev publiklirare 2009, gentleman 2010 och öst in 98 mål och blivit matchens lirare 14 gångar under de nio åren han varit med och har utnämnts i pressen som den ultimate Reklamseriespelaren.


JACOB LARSSON från ENIRO blev ÅRETS ROOKIE.
I år har glädjande nog Reklamserien fått många rookies och trots hård konkurens från flera f.d. A-landslagsspelare så tog han hem priset efter bl.a. 12 mål.


VASILIS BIRBAS från RICOH/CLEAR CHANNEL blev ÅRETS PUBLIKLIRARE.
Brukar alltid komma till match med ett leende, han spelar med ett leende och han lämnar oftast planen med ett leende. Han har gjort 35 mål och blivit matchens lirare 5 gånger under de fyra åren han deltagit. Dessutom är han jävligt bra i fotboll.


BJÖRN WESTBERG från FRONTLINE EXPO blev SERIENS GENTLEMAN.
Han debuterade för 24 år sedan, har nu hunnit bli 54 år men spelar som en 34-åring. Han har knappt dragit på sig en frispark under alla dessa år trots sin backposition. Han har varit i tio finaler och vunnit hälften i både cup och slutspel. Dessutom har han gjort 94 mål.


RUTGER LINDQUIST från TIDNINGSKUNGEN blev hela REKLAMSERIENS SKYTTEKUNG och dessutom PLAYER OF THE YEAR.
För tio år sedan tog den här mannen osannolikt tre raka segrar och nu tio år senare står han som vinnare igen, 43 år gammal! Han har dessutom snittat minst två mål per match och sammanlagt har killen dunkat in hela 230 mål totalt i Reklamserien.

Årets spelare är egentligen klippt och skuren för Reklamseriens 7-mannafotboll och hade det funnit en Allsvenska så hade han platsat där. Gubben har varit helt osannolikt bra denna säsong. Ingen har fått två priser på finaldagen sedan 1957. Övrig presentation är överflödigPristutdelare var JENS STORBERGET.
Detta då den ordinarie prisutdelaren fick förhinder.